w multiplekasach wszędzie grają w 3D, a 2D gdzie? :/ oczy wylezą przecież od tego syfu, a ja mam zamiar się dobrze bawić, a nie męczyć..
czy gdzieś w kochanej warszafce grają ten film w 2D?
u nas w Krakowie, grają 2D tylko w jednym kinie (i to akurat w tym, co jest IMAX :>), więc myśle że w Wawie tym bardziej powinienes znalezc.
"u nas w Krakowie" sugeruję uważać w której sali grają, bo dzisiaj byłam w Plazie na 2D w sali nr 8 i maja zepsuty głośnik. zamiast basów są trzaski i bulgotanie.
gdy zwróciliśmy uwagę obsłudze...wyłączyli boczne głośniki :) i oglądaliśmy z dźwiękiem jedynie z przednich...:D czyli jak w domciu, przed telewizorem...
żeby mi się jeszcze kłócić z nimi chciało o zwrot kasy...
wystarczy sobie przeszukać repertuar kin, zajmuje to kilka minut a nie tak jęczeć i czekać aż inni zrobią to za ciebie...graja w Feminie
W Heliosie- czyli dawnej Feminie (lub dalej jest feminą, ale niewiem bo byłem tam 1 raz od 100lat tylko własnie na 2D)
korona z głowy ci spadła? rączki bolą od pisania?
tak wiem, że w Feminie grają, ale Femina wraz z wspaniałym sprzętem i obsługą jest dla mnie na samym końcu świata.. nie wspominając o cenach biletów.
"'u nas w Krakowie' sugeruję uważać w której sali grają, bo dzisiaj byłam w Plazie na 2D w sali nr 8"
Rehehe <cwaniak>, ja też byłem w Plazie 10 dni temu, sala numer 9. Wszystko było ok. Miałaś pecha. :)
Ciekawi mnie jak zwróciliście uwagę obsłudze? ktoś wyszedł w trakcie seansu? czy jak? obrzucieliscie ekran popkormem? ktos wrzasnął 'this is sparta'? hm?
mój kumpel, wkurzony jak cholera, wyszedł po 10 minutach seansu (bo ja oczywiście jestem za bardzo ugodowa) i poszedł po kogoś z obsługi żeby sobie posłuchali w czym rzecz. stał ok 10 minut z boku sali nad głową zauważalnie mało zainteresowanego sprawą dziewczęcia, które ostatecznie wzruszyło ramionami i załatwiło to tak jak opisałam...oczywiście wszystko odbyło się z kulturą i taktem oraz ogólnym wdziękiem :)
trudno nie wyjść z sali, kiedy podczas odgłosu szalejącego sztormu głośnik zagłusza wszystkie inne dźwięki i buczy tak że zaczynają boleć zęby :)