Starcie tytanów

Clash of the Titans
2010
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 125992
4,7 24 krytyków
Starcie tytanów
powrót do forum filmu Starcie tytanów

w multiplekasach wszędzie grają w 3D, a 2D gdzie? :/ oczy wylezą przecież od tego syfu, a ja mam zamiar się dobrze bawić, a nie męczyć..

czy gdzieś w kochanej warszafce grają ten film w 2D?

diana6echo

u nas w Krakowie, grają 2D tylko w jednym kinie (i to akurat w tym, co jest IMAX :>), więc myśle że w Wawie tym bardziej powinienes znalezc.

ocenił(a) film na 3
nevler

"u nas w Krakowie" sugeruję uważać w której sali grają, bo dzisiaj byłam w Plazie na 2D w sali nr 8 i maja zepsuty głośnik. zamiast basów są trzaski i bulgotanie.

gdy zwróciliśmy uwagę obsłudze...wyłączyli boczne głośniki :) i oglądaliśmy z dźwiękiem jedynie z przednich...:D czyli jak w domciu, przed telewizorem...

żeby mi się jeszcze kłócić z nimi chciało o zwrot kasy...

diana6echo

wystarczy sobie przeszukać repertuar kin, zajmuje to kilka minut a nie tak jęczeć i czekać aż inni zrobią to za ciebie...graja w Feminie

ocenił(a) film na 6
Gia76

W Heliosie- czyli dawnej Feminie (lub dalej jest feminą, ale niewiem bo byłem tam 1 raz od 100lat tylko własnie na 2D)

ocenił(a) film na 5
Gia76

korona z głowy ci spadła? rączki bolą od pisania?
tak wiem, że w Feminie grają, ale Femina wraz z wspaniałym sprzętem i obsługą jest dla mnie na samym końcu świata.. nie wspominając o cenach biletów.

diana6echo

"'u nas w Krakowie' sugeruję uważać w której sali grają, bo dzisiaj byłam w Plazie na 2D w sali nr 8"

Rehehe <cwaniak>, ja też byłem w Plazie 10 dni temu, sala numer 9. Wszystko było ok. Miałaś pecha. :)

Ciekawi mnie jak zwróciliście uwagę obsłudze? ktoś wyszedł w trakcie seansu? czy jak? obrzucieliscie ekran popkormem? ktos wrzasnął 'this is sparta'? hm?

ocenił(a) film na 3
nevler

mój kumpel, wkurzony jak cholera, wyszedł po 10 minutach seansu (bo ja oczywiście jestem za bardzo ugodowa) i poszedł po kogoś z obsługi żeby sobie posłuchali w czym rzecz. stał ok 10 minut z boku sali nad głową zauważalnie mało zainteresowanego sprawą dziewczęcia, które ostatecznie wzruszyło ramionami i załatwiło to tak jak opisałam...oczywiście wszystko odbyło się z kulturą i taktem oraz ogólnym wdziękiem :)

trudno nie wyjść z sali, kiedy podczas odgłosu szalejącego sztormu głośnik zagłusza wszystkie inne dźwięki i buczy tak że zaczynają boleć zęby :)

użytkownik usunięty
diana6echo

Nie oglądałem tego filmu w kinie, tylko na BR i wygląda kapitalnie, mimo, że 2D :)