Starcie tytanów

Clash of the Titans
2010
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 125988
4,7 24 krytyków
Starcie tytanów
powrót do forum filmu Starcie tytanów

7/10

ocenił(a) film na 7

Naprawdę myślałem że będzie to hit jakim jest Troja powiedzmy,ale zbyt dużo mnie zraziło do tego filmu. Fajny zwiastun zapowiedź też niczego sobie ale... Plusy: Efekty- chodź nie zawsze były dopracowane do końca to i tak dzięki nimi dobrze oglądało się film, Akcja - jest jej tyle że aż wystarczająco, Fabuła - dobry pomysł na zrobienie filmu mitologicznego bo dzisiaj nie każdy jest na tyle odważny by borykać się z motyką na słońce, jest to epoka której nie każdy się czepi. GIN - ta postać mnie rozbroiła fantastyczny pomysł na stwora pomimo tego że krótko gra to szkoda bo naprawdę fajny typek był. No i minusy -Gra aktorska - spodziewałem się lepszej gry aktorskiej po gościu z Avatara, półbogini Io też nie lepiej zagrała scena w której umiera jest tragiczna, bez żadnego uczucia czy emocji poprostu umiera. Film - ogólnie nie wciąga emocjonalnie nie da się w niego wczuć przez to że akcja toczy się bardzo szybko nawet za szybko mógł być dłuższy. Plener - otoczenie w którym się dzieje cała akcja nie jest jakieś zbytnio fajnie wyszczególnione, Ci co oglądali będą wiedzieli o co chodzi.
ogólnie spodziewałem się czegoś lepszego aczkolwiek film nie jest skreślony polecam do obejrzenia ale nie do zapalania się do niego zbyt mocno.