Nie mogę was zrozumieć filmy był bardzo dobry . Efekty specjalne stały na wysokim poziomie. Fabuła może mogła być trochę lepsza ale reszta zasługuje na oklaski. NIE polecam osobom które nie lubią mitologi a widzę że takie się tu wypowiadają .
Może i zmieniono trochę prawdę o Perseuszu ale inaczej nikt by tego nie oglądną.
Nie rozumiem kompletnie. Nie polecasz osobom, które nie lubią mitologii a zarazem uważasz, że gdyby było zgodne z mitologią nikt by tego nie obejrzał? Ja kocham grecką mitologię i uważam ją za jedną z ciekawszych i tym bardziej mnie boli, że ten film to g*** dla nastolatków. Prawdziwa kpina z widza. Polecam starą wersję tego filmu.
a mi się bardzo film spodobał, choć do nastolatków nie należę ;] śmiało oceniam na 8- , całkiem udany remake, choć duża swoboda w adaptacji starego scenariusza, jest dużo niedomówień i zmian, ale mimo wszystko na kino rozrywkowe liczyłem, i to dostałem ;) do tego jeszcze całkiem zabawny dżin zrobił swoje xD
Dobrze powiedziane "kino rozrywkowe" nic więcej. Ogląda się przyjemnie. Na sobotni wieczór jak znalazł.
No i właśnie. Masz sporo racji dooshek_2. Kino rozrywkowe. I bywa, że tego się właśnie od filmu oczekuje. Nie zawsze wszak człowiek ma ochotę na Almodovara :)
Ten film daje dużą dozę zabawy. I tak jest dobrze. Sprawdził się w 100%. Świetna zabawa.
Własnie w tym senk , lubie mitologię a ta wersja Mi sie nie podoba , za duzo w niej akcji a mało z antycznej sceny.
O psach pustyni nigdy nie słyszałem ale oni nie byli najgorsi , Perseusz powinien miec cupryne , hades powinien siedziec w ziemi i kapac sie w lawie a nie fruwać z siwymi włosami, meduzie ani wiedzmom nie zdazyłem sie przypatrzec , na playstation dłuzsze animacje widziałem ...
Hades skąpany w lawie ? ;] nie ma takiej opcji, w podziemnej krainie tegoż Boga nigdy w mitologii lawy nie uświadczysz. W hadesie płynęło parę rzek oprócz styksu (nazw niestety nie pamiętam), ale Hades nie miał nigdy nic wspólnego z lawą ;) chyba, że w God of War ^^ ale niestety, nie jest to godne źródło zaufania jeśli chodzi o prawdziwą mitologię, choć fakt faktem, gra prze-miodna ;]
Też oczekiwałem rozrywki a nie Almodovara, ale na wyższym poziomie. A poziom tego filmu niski, oj niski... Rzadko coś mnie boli jak oglądam film, a tutaj rwały mnie gały praktycznie non stop:D
film ów porażką był kompletną! takem orzekł po obejrzeniu. Przewidywalne nudy, ja również szukałem rozrywki, ale znalazłem.... mękę śmiertelną
Gorąco NIE-POLECAM
A mnie sie podobał :P Taki nieskomplikowany, prosty , bez żadnych niedomówień i niejasności. Przyjemnie się go oglądało. 8/10 ;p