Starcie tytanów

Clash of the Titans
2010
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 125991
4,7 24 krytyków
Starcie tytanów
powrót do forum filmu Starcie tytanów

Ojj film swietny i ten klimat mmm mmmm poprostu swietny film.

lavrenzo84

swietny to troche przesada ale bez kitu film wart obejrzenia, mam manie na punkcie filmow tego typu dlatego

ocenił(a) film na 10
lavrenzo84

podzielam wasze zdanie w 100%. Ja również kocham takie klimaty film rewelacja !!!

lavrenzo84

omg... no nie wierzę... byłam na tym filmie w kinie w dniu wczorajszym i bez najmniejszego wahania mogę stwierdzić, że takiej kichy dawno nie widziałam... i nie chodzi o to, że tego typu gatunków nie lubię, bo jest wręcz odwrotnie... W tym filmie nie było żadnej sensownej fabuły, bohaterowie byli płytcy, zero spójności, nawet efekty nie były zachwycające... po prostu słabizna...

Yavanna_4

Nie którym się podoba niektórym nie takie gusta, mi się podobał.

lavrenzo84

Film nie jest zły. Dobre rozrywkowe kino do piwka. Polecam

ocenił(a) film na 7
lavrenzo84

Ja dalem 8 film bardzo przyjemnie mi sie ogladalo no i lubie takie klimaty, troche za krotki byl ale ogolnie spoko dlatego tak jak mowilem 8 odemnie

ocenił(a) film na 8
Milten68

jedyny minus to wlasnie ze zakrutki byl!.Ale ja tez ja tez uwielbiam takie klimaty i chce tego wiecej !!!!!!!!!!!!!!!Zeby teraz moze tak Cameron sie wzial za mitologie ;].

lavrenzo84

Klimat spoko tylko żeby nie wymyślał swoich własnych mitów bo Platonem to on nie jest, a bardziej powinien trzymać się oryginalnej wersji, a nie jak zwykle pier...., że amerykanie pierwsi złamali enigmę, albo że Kopernik urodził się w Kalifornii itd itp......

Bajtman

popieram autora tematu: znakomity film. 10per10.

ocenił(a) film na 9
nevler

Film świetny dałem 9. Minusy to: zdecydowanie za krótki i walka z Krakenem o wiele za krótka... Po za tym świetny klimat, krajobrazy, akcja i aktorzy odwalili kawał dobrej roboty. Byle więcej takich filmików :)

ocenił(a) film na 8
joker_mroczny_rycerz

lubię mitologię i film się baaardzo podobał. Perseusz super, Liam Neeson trochę mi nie pasował do roli Zeusa i to że Perseusz miał krótkie włosy.
Świetny klimat, akcja trzyma w napięciu, To były świetne 3h !

ocenił(a) film na 5
lavrenzo84

Dzisiaj byłem na nim w kinie i jak czytam wasze komentarze zastanawiam się czy oglądaliśmy ten sam film?? 5/10 i ani punkt więcej!