Ojj film swietny i ten klimat mmm mmmm poprostu swietny film.
swietny to troche przesada ale bez kitu film wart obejrzenia, mam manie na punkcie filmow tego typu dlatego
podzielam wasze zdanie w 100%. Ja również kocham takie klimaty film rewelacja !!!
omg... no nie wierzę... byłam na tym filmie w kinie w dniu wczorajszym i bez najmniejszego wahania mogę stwierdzić, że takiej kichy dawno nie widziałam... i nie chodzi o to, że tego typu gatunków nie lubię, bo jest wręcz odwrotnie... W tym filmie nie było żadnej sensownej fabuły, bohaterowie byli płytcy, zero spójności, nawet efekty nie były zachwycające... po prostu słabizna...
Ja dalem 8 film bardzo przyjemnie mi sie ogladalo no i lubie takie klimaty, troche za krotki byl ale ogolnie spoko dlatego tak jak mowilem 8 odemnie
jedyny minus to wlasnie ze zakrutki byl!.Ale ja tez ja tez uwielbiam takie klimaty i chce tego wiecej !!!!!!!!!!!!!!!Zeby teraz moze tak Cameron sie wzial za mitologie ;].
Klimat spoko tylko żeby nie wymyślał swoich własnych mitów bo Platonem to on nie jest, a bardziej powinien trzymać się oryginalnej wersji, a nie jak zwykle pier...., że amerykanie pierwsi złamali enigmę, albo że Kopernik urodził się w Kalifornii itd itp......
Film świetny dałem 9. Minusy to: zdecydowanie za krótki i walka z Krakenem o wiele za krótka... Po za tym świetny klimat, krajobrazy, akcja i aktorzy odwalili kawał dobrej roboty. Byle więcej takich filmików :)
lubię mitologię i film się baaardzo podobał. Perseusz super, Liam Neeson trochę mi nie pasował do roli Zeusa i to że Perseusz miał krótkie włosy.
Świetny klimat, akcja trzyma w napięciu, To były świetne 3h !