Byłem dziś w kinie na 2D, mi się podobało. Kolega był wczoraj na 3D, jemu się nie podobało. Film fajny, ale widać słabe efekt 3D psują całość - Dlatego jeśli seans, to tylko tradycyjny.
Dla mnie film świetny, byłem na 2D. Efekty 3D są w nim słabe bo film został nakręcony w konwencji 2D, a dopiero później padł pomysł żeby go przerobić na 3D...
Popieram przedmówców - absolutnie warto. W katogoriach rozrywki film jest super, ale nie nastawiaj się na wiele wiecęj. I faktycznie - lepiej iść na 2D - zaoszczędzisz kasy i nie będzie irytować się niewyraźny obraz. Tyle ode mnie, polecam.
Byłam na 3D, nie warto. Nie byłam zadowolona i rzeczywiście szkoda było na to kasy. Ogólnie film uważam za taki sobie i w zupełności wystarczy 2D jeśli ktoś jeszcze na tym nie był. 3D dobrze wychodzi w bajkach i filmach typu Avatar ale tutaj efekt nie pomógł.
Ja dla przeciw wagi dla przedmówców- niestety odradzam!.. :( Mimo, że lubię sobie skoczyć na film tylko dla rozrywki, z serii "zabili go i uciekł" to dla mnie "starcie..."- kaszan jakich mało!
Ale zobacz w moich ulubionych jakie mam filmy i porównaj ze swoimi gustami, bo wiadomo, każdy lubi co innego.