Czy waszym zdaniem Iza Miko nadaje się do roli bogini Ateny.Przecież jest tyle innych świetnych aktorek.Moim zdaniem lepsza była by np.Cate Blanchet.
ale przy takim budżecie na tak epizodyczną rólkę woleli obsadzić kogoś taniego, i kasę którą by wydali będą mieli na więcej efektów:D
zdziwiłam się i to bardzo jak przeczytałam,że Ateną ma być Iza Miko. pewnie to jakaś mała rola, dlatego nie wzięli kogoś innego. :D ale Cate Blanchet jako Atena to byłoby coś wspaniałego. :)
Jesteście żałośni, zamiast ciszeyc się, że nasza rodaczka zagra w tym filmie, to wy tylko krytykujecie, jacy Polacy sa zawistni i zazdrośni. Trudno pogódźcie sie z tym, że wy tego nie osiagnęliście, ale to wymaga dużo pracy.
Ale Dawidek chce pokazać jakim jest wielki patriotą jeżeli chodzi o polskie 'gwiazdy'. Możliwie, że ma mały epizodzik dlatego nie wzieli kogoś z 'wyższej półki' np. wymieniona wcześniej Cate Blanchet. Za cholery nie widzę tej całej Miko jako Ateny(moje zdanie oczywiście). Choć Polski akcent w takim filmie... Czemu nie ;)
Sorry gościu ale dla kogo ładna dla tego ładna :D
Tak na marginesie kto tu się trzęsie ? ;P jak nie potrafisz rozpoznać obiektywnej odpowiedzi od krytyki to na kiego się wpieprz*sz między vódke a zakąskę ?!
Dobra ale nie kłóćmy się i jak to miał mr. Pink w Reservoir Dogs, "Bądźmy profesjonalistami" :D
http://www.filmweb.pl/WIDEO+Zapierający+dech+zwiastun+%22Starcia+Tytanów%22,News ,id=57848
Obczajcie to !! Mi osobiście szczena opadła :D
No fajne...efekty. Niestety ostanie kilka filmów, po ktorych trailerach stwierdziłem: te efekty trzeba zobaczyć w kinie!, rozczarowały mnie niesamowicie. Jak na razie to film nie zapowiada się jakoś super. Taka sieczka i tyle. Nie twierdzę, że nie obejrzę, ale radzę się nie liczyć na jakiś przełom. Połowa sukcesu to obsada, kolejna część to reklama, kolejne punkty za 3d i efekty. A ile w tym wszystkim będzie fabuły? Oby nie okazało się, że wszystko co fajne można obejrzeć w trailerze.
jakiej obiektywnej odpowiedzi ? przecie nie pisalem do Ciebie , tylko do zalozyciela postu. Chyba widac ?