Chciałbym, żebyście napisali swoje opinie czy warto? I jak uważacie na 2d czy 3d lepiej iść? Albo porównali to ze "Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna" oraz z "300", zdaje sobie sprawę z ogromnej różnicy miedzy tymi filmami, ale chodzi mi o zwykłą przyjemność oglądania filmu akcji. Osobiście nie spodobał mi się Percy Jackson i żałuje że poszedłem na niego do kina, w przeciwieństwie do 300.
jestem świeżo po seansie i umarzam że "starcie tytanów" jest bardzo fajnym filmem jeżeli ktoś lubi mitologiczne klimaty walki z potworami itp;]to na pewno film mu się spodoba ;]
czekam tylko na DVD bo wiele scenek zostało wyciętych
Z tego co wynikło w innym wątku bliżej mu do Percego Jacksona niż do 300... Mnie osobiście się nie podobał.
również jestem świeżo po seansie film bardzo dobry chociaż nie trzyma się mitu ale to już inna bajka. Co mi się w tym filmie podobało na pewno efekty specjalne, fabuła, muzyka osobiście uważam że film może skłonić ludzi do sięgnięcia po ciekawą lekturę jaką jest mitologia. Jedyną waqdą filmu jest to że jest za krótki. Ode mnie 9/10 Pozdrowienia dla wszystkich.
Byłem na nocnym seansie premierowym i powiem że film mnie nie zachwycił. Efekty oczywiście bardzo dobrze zrobione, choć momentami za bardzo chaotyczne! Nie zgadzam się natomiast z opinią ze film jest ŹLE zrobiony w 3D- efekt jest jak najbardziej widoczny...! Walki z potworami pełne dynamiki, kraken bardzo fajnie zrobiony (z tym że za mało go w filmie).
Co do samego filmu, a nie do efektów - to niestety bardzo przewidywalna fabuła i zero zaskoczenia.
Ale ja nie chodze na takie filmy dla ambitnej fabuły tylko dla rozrywki także moja ocena to 7/10.