Starcie tytanów

Clash of the Titans
2010
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 125988
4,7 24 krytyków
Starcie tytanów
powrót do forum filmu Starcie tytanów

Fryz Worthingtona

użytkownik usunięty

Co jak co, ale fryzurka głownego bohatera pasuje mi tutaj jak pięść do nosa i kiedy oglądam zwiastuny zupełnie wybija mnie z klimatu.

racja. Nie jest to fryzura starożytnego greka, którzy nosili dłuższe często kręcone lub falowane włosy.

Może nie zmieścili się w budżecie. Zresztą, jak by zapuścił włosy, albo założyli by mu perukę, też by nie dobrze było.

trigrammaton

W Avatarze na początku miał dłuższe włosy a potem w drugiej połowie filmu miał takie średnie. W obu fryzurach było dobrze i pasowałyby mu na greka starożytnego.

użytkownik usunięty
trigrammaton

Oj byłoby dobrze. W wielu filmach aktorzy noszą peruki i nawet byś się nie domyślił jakbys nie wiedział (np Keria Knightley w drugiej częsci Piratów z Karaibów).

A z taka fryzurką wygląda jakby sie urwał z innej bajki :P

Worringtonowi pasują dłuższe włosy więc źle by nie wyglądał.

po co przej,owac sie fryzura glownego bohatera?? wazne jest aby film byl w odpowiednim klimacie...

użytkownik usunięty
pitu18

"wazne jest aby film byl w odpowiednim klimacie..."

A ta fryzurka ten klimat psuje.

po co przejmowac sie fryzura glownego bohatera?? wazne jest aby film byl w odpowiednim klimacie i dalo sie go obejrzec...

pitu18

Fryzury też wpływaja na klimat. gdyby ludwik XIV i jego świta w filmie kostiumowym chodziliby na łyso, a scenografia była to super to mimo to klimatu epoki nie bezie.

ocenił(a) film na 8
albertos_qwerty

To prawda, Worthington powinien mieć dłuższe włosy :) Ale, dla mnie nie
odbija się to na klimacie.

użytkownik usunięty
karol_zzr

Podobna sytuacja jest z Russelem Crowe w nowym Robin Hoodzie, który też powinien mieć dłużse włosy ale tam i tak jest pod tym względem o niebo lepiej niż tutaj.

ocenił(a) film na 6

faktycznie fryzura bardziej na rekruta XXI wieku niż starożytnego wojownika, mimo wszystko, nie ma co narzekać ;)