PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328812}

Starcie tytanów

Clash of the Titans
2010
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 125861
4,6 25 krytyków
Starcie tytanów
powrót do forum filmu Starcie tytanów

To wspaniale , że ma możliwość grać jedną z bogiń u boku takich sław. To wspniale ,że dostrzeżono jej talent.
Tym większy sukces ,że wybrał ją tak wspaniały reżyser . GRATULACJE

polak55555

Oby to był żart

polak55555

niestety to prawda... o jakim talencie mówisz?

fifa114

Mnie bardziej rozśmieszył tekst o tym wspaniałym reżyserze, ale na moje oko to prowokacja.

Albertino

Niestety nie sądzę, by była to prowokacja. "Kochaj i tańcz" 10/10. Przepraszam za "prześwietlenie" profilu. Mam nadzieję, że nie czujesz się nagi ;] Wspaniały reżyser - spec od shitów, dlatego wypatrzył Miko heh.

polak55555

Jej, stary Zmierzch Tytanów był dobry, nie wiem, po co w ogóle robią remake. A Miko grająca Atenę? Cóż, powiem tylko tyle - w ogóle nie nadaje się do tej roli. Jest tylko kolejną gwiazdką wypromowaną przez TVN, dziwię się reżyserowi, że ją wybrał.

Eowyn

Sprawdziłam na zagranicznych stronkach i jednak Iza gra Atene. Wielkie Gratulacje dla Niej.

polak55555

NIE DAJ BOŻE!!!TYLKO NIE ONA ZAWALI CAŁY FILM!!!!!!

Tak, masz rację, to wspaniale, że Iza sprawi swym wrodzonym antytalentem i przesadzoną słodkością, iż ten film będzie gniotem niezdatnym do oglądania! Mam tylko nadzieję, że Fiennes i Neeson uratują tę produkcję.

felutka

Może nie będą pokazywać jej zbyt często. Z pierwszej wersji pamiętam, że łacznie z 10 min pokazywali Atenę. Ale to ma miec "z letka inszą" fabułę. Może będzie w tle Ralpha albo Liama:P Tak wiem przemawia przez mnie moja babska zazdrość:P

polak55555

Nie ma co panikować. W poprzedniej wersji boginie stanowiły jedynie tło dla całej akcji i - ze względu na charyzmę i talent panny Miko - mam nadzieję, że w tutaj będzie tak samo :)
5-10 bardzo złych minut nie powinno zepsuć całej produkcji. Zwłaszzca w obecności Fiennesa i Neesona.

waterhouse

no właśnie.. ostatnio leciał w tiwi i jakoś tam te boginie to były słabe ;) .. a Atena to chyba w ogóle sie nie odzywała :>
no ale jej fani i tak uznają, że film jest tak dobry bo ona w nim zagra i rozdmuchają jej rolę..

diana6echo

Bez względu na to jaka Iza Miko jest, ona przede wszystkim nie pasuje wizualnie do takiej roli, moim zdaniem. Atenę przedstawiają jako babkę słusznej budowy, w końcu wojna itp. a tu taka kruszyna ;) Ale niech się Iza nacieszy, co tam, przecież jak piszecie będzie tłem.

noorey

nie tyle, co duża baba z Ateny, co raczej posągowa, a tu co mamy? właśnie chucherko, której twarzy człek nie kojarzy - spoglądając w jej filmografię byłam zdziwiona, że aż tyle filmów z nią widziałam i z żadnego jej nie pamiętam..

polak55555

No przecież, że ten temat na powagę mi nie wygląda. A poza tym, jak ktoś kto ma wyraz twarzy tęskniący za rozumem , może grać boginię mądrości ??

polak55555

BRAWO DLA IZY :) IZA JEST NAJLEPSZA :) MA SZCZESCIE GRAC U TAKICH SŁAW:)

polak55555

Także uważam ją za kiepską aktorkę, ale cieszę się że Polka zagra w takiej produkcji, oby tylko nie przyniosła nam wstydu.

Divine

haha żenua, Miko.. nie widzę jej w roli Ateny

Miko w roli Anteny!! o nie :/// przecież ona nie pasuje, widze we niej tylko jedną role a mianowicie afrodytę, ew. menadę. przecież atena to bogini mądrości i wojny a tej miko pasują te cechy jak... :P

polak55555

ja zawsze wyobrażałem sobie Atene bardziej wysportowaną (nie mówię tu o kobitach kulturystkach )

polak55555

Zastanawiam się, czy aktorzy są dobrze dobrani. Bo jeśli by się uprzeć to część nawet pasuje. Perseusz, Hades i Posejdon - może być. Io, Andromeda i Artemida też pasują.
Ale nie wyobrażam sobie Izy Miko w roli Ateny. Może po tym zdjęciu przypuszczalnie, troszeczkę mogłabym się zgodzić:
http://gfx.filmweb.pl/p/83/84/8384/169641.1.jpg
Jednak powiedzmy szczerze, ona jest jakaś taka... no jak to ująć: słitaśna - cud, miód i orzeszki. A Atena raczej taka nie była. Jestem ciekawa jak Iza poradzi sobie z tą rolą, bo ja mam złe przeczucia.

Charm

A co znasz Atenę? Mnie tam pasuje. Umalują ubiorą i jazda :)

polak55555

też mi sławy

no_bo_co

Ale was żółć zalewa.

Zamiast się cieszyć że znalazła się w obsadzie jakiegoś większego widowiskowego filmu to wszyscy narzekają.

Wy narzekacie dla samego narzekanie, cały świat wam się nie podoba.

Dlaczego pytam się ??? Czy ktoś sensownie odpowie.

polak55555

JA was ludzie nie rozumiem zamiast sie cieszyc z tego ze nasza rodaczka zagra w takim wiekszym filmie chocby nawet na te 10 min ,to ja wszyscy opluwacie ,moze sami sprobujcie robic kariere jako aktorzy ,Polacy sa takim narodem ze ciagle cos nam sie nie podoba ,jak nie aktor w roli Perseusza to Miko nie pasujaca do roli Ateny ,ja tam sie ciesze jak zobacze jakies polskie nazwisko w jakims filmie amerykanskim ,ciesze sie ze ktos nas tam docenia za oceanem ,bede trzymal kciuki za nia ,niech jej sie wiedzie jak najlepiej .

valdi777_2

A co ma obywatelstwo do tego tematu? Chyba o talent chodzi. Ja będę się cieszył, gdy zagrają dobrzy aktorzy, ich ojczyzną może być nawet Papua Nowa Gwinea.

polak55555

z tym kwadratowym pyskiem to sie co najwyżej na antenę nadaje! 0t zagra jako odbiornik satelitarny przechwytujący sygnały z ziemi! ;]

polak55555

ale Wy n nia wchodzicie, najpierw marudza, ze nikogo nie ma w hollywood, a jak ktos jest to źle. eh..

polak55555

A właśnie ja się bardzo ciesze że w tym filmie zagra Iza i życzę jej żeby zagrała jak najlepiej a film okazał się wielkim hitem. Do wszystkich którzy się tu wypowiadają negatywnie na jej temat: Spróbujcie cokolwiek osiągnąć w jakiejkolwiek dziedzinie film, sport, nauka a później krytykujcie innych bo 95% z was na bank nic w życiu nie osiągnęła znaczącego a śmiejecie się z innych.