Starcie tytanów

Clash of the Titans
2010
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 125988
4,7 24 krytyków
Starcie tytanów
powrót do forum filmu Starcie tytanów

Film dobry ale spodziewalem sie czegos lepszego! na taka historie stanowczo zakrotki.Pozatym 3d niewnioslo nic dobrego do filmu.

jordan27

A co z Miko? Czy to prawda, że zostały z filmu usunięte wszystkie sceny z jej udziałem?

ocenił(a) film na 7
Gred_and_Forge

Prawda! jest tylko mala wzmianka o Atenie i tyle! nie wiem jak jest w wersji 2d ale napewno to samo.

jordan27

W 2d to samo. Generalnie też spodziewałam się czegoś lepszego, ale pieniędzy nie żałuje ;)

ocenił(a) film na 6
Councilofspoon

A jak z tym 3d ? Wyszło marnie czy ok ? Bo mam zamiar isc za tydzień i nie wiem czy się opłaca. Trailer mię nakręcił do oglądniecia ale muszę znac waszę opinię

jordan27

pare h temu wrocilam z seansu w 3D. podobalo mi sie ale ogolnie mam wrazenie ze jakos malo tego 3D :) efekty specjalne tak czy inaczej sa niesamowite.
Miko niestety nie ma :/

ocenił(a) film na 4
jordan27

Film moze byc, nie jest zadna rewelacja, ale milo sie oglada. Bylem dzis na dwoch seansach, jeden to wlasnie ten a przed nim na Jak wytrenowac smoka. Animacja byla duzo, duzo lepsza.
Odnosnie 3D to jest to niestety wielki zawod, praktycznie jest go tyle co kot naplakal, nic specjalnego i wiekszosc filmu mozna byloby obejrzec bez okularow(sprawdzalem z ciekawosci w wielu momentach doswiadczalnie). Dobrze ze przeczytalem wczesniej ze to tylko konwersja do 3D bo bym sie zawiodl jeszcze mocniej. Gdyby nie swietna muzyka to nie wiem czy bym nawet 5 dal, chociaz ta tez jest slabsza niz np w Kick Ass.
No i tak jak autor tego watku pisal - stanowczo za krotki na taka historie.
Podsumowujac tylko 7 i to naciagane bo lubie mitologie, takie klimaty i muzyka przynajmniej 1.5pkt z tego nadrabia:)
Pozdrawiam kinomaniakow

Katar83

film reklamują na posterach sentencja begin your journey in 3D, co jest zabiegiem czysto marketingowym, droższe bilety itp, a 3D jest tylko w nazwie:P, scena z krakenem fajna, poza tym nic ciekawego, film nakręcony niewiadomo na co:P, w Hollywood najwidoczniej naprawde zaczyna brakowac pomysłów :P