Film dobry ale spodziewalem sie czegos lepszego! na taka historie stanowczo zakrotki.Pozatym 3d niewnioslo nic dobrego do filmu.
Prawda! jest tylko mala wzmianka o Atenie i tyle! nie wiem jak jest w wersji 2d ale napewno to samo.
A jak z tym 3d ? Wyszło marnie czy ok ? Bo mam zamiar isc za tydzień i nie wiem czy się opłaca. Trailer mię nakręcił do oglądniecia ale muszę znac waszę opinię
pare h temu wrocilam z seansu w 3D. podobalo mi sie ale ogolnie mam wrazenie ze jakos malo tego 3D :) efekty specjalne tak czy inaczej sa niesamowite.
Miko niestety nie ma :/
Film moze byc, nie jest zadna rewelacja, ale milo sie oglada. Bylem dzis na dwoch seansach, jeden to wlasnie ten a przed nim na Jak wytrenowac smoka. Animacja byla duzo, duzo lepsza.
Odnosnie 3D to jest to niestety wielki zawod, praktycznie jest go tyle co kot naplakal, nic specjalnego i wiekszosc filmu mozna byloby obejrzec bez okularow(sprawdzalem z ciekawosci w wielu momentach doswiadczalnie). Dobrze ze przeczytalem wczesniej ze to tylko konwersja do 3D bo bym sie zawiodl jeszcze mocniej. Gdyby nie swietna muzyka to nie wiem czy bym nawet 5 dal, chociaz ta tez jest slabsza niz np w Kick Ass.
No i tak jak autor tego watku pisal - stanowczo za krotki na taka historie.
Podsumowujac tylko 7 i to naciagane bo lubie mitologie, takie klimaty i muzyka przynajmniej 1.5pkt z tego nadrabia:)
Pozdrawiam kinomaniakow