Film taki sobie, spodziewałem się czegoś lepszego. Zwiastun był obiecujący.
Która wam scena najbardziej się podobała?
było dużo dobrych scen, mi szczególnie przypadły do gustu wszystkie sceny z udziałem Bogów a także fragmenty w których były walki z potworami (Kraken, Meduza, Kalibos). pzdr
Mi najbardziej podobał się ten moment, w którym Perseusz odcina głowę Meduzie i dosiada Pegasusa po raz pierwszy.
wszystkie ujecia ze skorpionami plus mała scena z mechaniczną sówką (rozczulający smaczek dla fanó oryginału :)
Najlepsze sceny z udzialem DRACO !.Ale najlepsza scena to wtedy jak oddaje swoje zycie i ze wscieklym wzrokiem spoglada na meduze !.Swietna scena!.
"wszystkie ujecia ze skorpionami plus mała scena z mechaniczną sówką (rozczulający smaczek dla fanó oryginału :)"
sami twórcy "oryginału" nie wymyślili tej sowy. Chyba, że jako "oryginał" rozumiesz mitologię ;)
jak nie działa to poniżej link ze zdjeciami z oryginału http://lordzeddshomepage2.tripod.com/id3.html
-gdy Draco zmienia się w kamień i w ostatniej chwili się uśmiecha ;]
-scenka na olimpie zebranie bogów pojawia się Hades
Cholera myślałem, że będe oryginałem, myślałęm, że tylko mnie ta scena się
podobała, a tu nie, ktoś musiał mnie ubiec i ją wpisać - zgadzam się ze
strzygą 3 najbardziej podobały mi się napisy końcowe ;]
Ogólnie podobała mi sie postać Hadesa, i te jego spojrzenie i zlbiżająca sie do niego kamera hehe O.O :D. "Sala" gdzie były zebrania bogów była świetnie zrobiona, chodzi mi o "podłoge" :D
Jedyna scena z dreszczykiem, czyli lekcja włądania mieczem Sam Worthington kontra Mads Milkensen. Szorstka, męska i efektowna.
Reszta przecietne kino akcji.
A mi najbardziej podobaly sie napisy koncowe !!! zawiodlem sie na tym filmie strasznie