To jak zrobili zwiastun do tego filmu jest wręcz niesamowite. Szczególnie, że cała akcja w trailerze jest idealnie w
rytm muzyki. Szczególnie ta scena z tym wielkim skorpionem. szacun
Dokładnie tak samo myślę. Świetnie dobrana muzyka, ukazana akcja. Oglądam go ciągle. Mam tylko nadzieję, że zwiastun nie okaże się lepszy od filmu - tak było np. w POTC 3, a szkoda. Tzn. film dobry, ale spodziewałam się czegoś więcej. Trzymajmy kciuki za Clash of the Titans :)
imo zwiastun przeciętny, a sam film będzie jeszcze przeciętniejszy i średnio zarobi (ledwie się spłaci), jestem w stanie postawić na to dużą kasę, niech ktoś tylko jakiś zakład bukmacherski założy ;p
Jedną z głównych przyczyn tego, że film ten nie będzie wielkim hitem jest fatalna konwersja 3D.
To mogę się założyć:), wielu ludzi idzie na film jeśli spodobają im się spoilery. Tak np było z Transformersami,
choć sam film nie był taki świetny to i tak zarobił kupę kasy. Myślę że tutaj jest podobnie jeśli chodzi o
zachęcenie ludzi. Czemu uważasz że jest fatalna konwersja 3D ?
"Czemu uważasz że jest fatalna konwersja 3D?"
http://www.filmweb.pl/topic/1347417/Sprawdziły+sie+moje+obawy+odnośnie+konwersji +3D+(.html
Mnie też nie powalił, ale muszę przyznać, że świetnie brzmi synchro muzyki z akcją :) A sam utwór już poza trailerem wypada blado. Dla mnie wciąż najlepszym trailerem jest ten z Avatara :)
Ciekawe kiedy tak napisałem... pimpuś ty naprawdę masz obsesję na punkcie tego filmu :|
tak, chucky77, zdecydowanie mało widziałeś, bo jest to jeden z najsłabszych zwiastunów jakie zrobiono, gdyż mając do dyspozycji tyle efektownych potworów, efektowny oraz archetypiczny temat (mitologia grecka) możnaby to pokazać o wiele bardziej efektownie, spektakularnie, intrygująco i ciekawie... chyba, że po prostu film jest do bani... a co najlepszych zwoastunów do z ostatnich na szybko prawdziwymi perełkami są zwiastuny do 300 czy Watchmen, co do Avatara to jest to dobbry film a zwiastun do niego był prawie tak samo doskonały jak do ww. filmów
mi się spodobał zwiastun do COTTa bo spełnił zadanie, jakie ma zwiastun: zaciekawił mnie. i na szczęście nie mogę powiedzieć o czym jest film. ten z avatara też jest dobry, ale wiele razy słyszałem że można się po nim domyśleć jak się skończy... (co jest prawdą). w cott'ie zauważyłem trochę akcji, wiem że główny bohater nie jest człowiekiem, musi coś zrobić (coś dużego w każdym razie) uratować parę osób i tak naprawdę więcej nic nie wiem. i nie chcę wiedzieć.
ale chyba nikt nie zaprzeczy że połączenie z muzyką jest bardzo dobre... xd
Widziałam zwiastun w 3D jak byłam ostatnio na "Alicji..." i jak był ten fragment z krakenem to dostałam aż gęsiej skórki, bo efekt był niesamowity.
Rzeczywiście ten trailer jest świetny, ale w wersji trójwymiarowej, bo ten który zobaczyłam na YouTube już mnie tak nie zachwycił.
Na pewno się wybiorę na ten film, ale bezwzględnie wybieram wersję 3D :)