Starcie tytanów

Clash of the Titans
2010
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 125988
4,7 24 krytyków
Starcie tytanów
powrót do forum filmu Starcie tytanów

czy będzie można zobaczyć ten film także w 2D. Niestety, spotkałem się z odmową. A dlaczego? Bo próbują zedrzeć z nas kase i zaoferować nam w zamian 2 godziny rozmytego obrazu i ból głowy na resztę dnia.

Aslan93

CC to machina nastawiona na kasę.
Mam nadzieję że się przejadą na swojej strategii wyłudzania pieniędzy.

ocenił(a) film na 4
Aslan93

W Heliosie puszczają 2D wersję. Przynajmniej w tym (do którego ja idę) i z tego co sprawdziłem to w paru innych też - nie wiem czy nie we wszystkich, nie chce mi się sprawdzać.

Pozdrawiam

Merrduk

W olsztyńskim tylko i wyłącznie 2D. Nie wiem, czym to jest spowodowane, ale dzwoniłąm i tak mi powiedzieli.

ocenił(a) film na 7
Aslan93

Można w cinema city zobaczyć ten film w 2d, a dokładniej w krakowskiej Plazie ;)

ocenił(a) film na 1
Aslan93

Najmocniej przepraszam ze sie wtracam jestem kinooperatorem w cinema city i ... popieram to co piszesz. Widzisz kocham moja prace i to co robie ale nie bardzo lubie firme w ktorej pracuje - to zupelnie inny temat. Wszystkich ktorzy pojda do cc na film i zaplaca za bilet na 3d - ktorego nie ma odsylam do managera kina o zwrot 10 pln bo o tyle jest drozszy bilet. Ja kocham kino i najrozniejsze filmy i naprawde zaluje ze firma w ktorej pracuje zdziera w ten sposob kase z "naiwnych ludzi". Inna sprawa film oceniam 1/10 pozdrawiam