Starcie tytanów

Clash of the Titans
2010
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 125991
4,7 24 krytyków
Starcie tytanów
powrót do forum filmu Starcie tytanów

Zle o tym filmie slyszalem ze to klapa kompletnie nie udana produkcja . Ja sie z tym nie zgadzam dla mnie to fajne rozrywkowe kino z dla mnie dobrymi efektami podobala równiez scenografia jak na kino fantasy czy przygodowe film się dla mnie sprawdził . 7/10

ocenił(a) film na 7
kinoman1985

Również oceniałam film na 7 bardzo przyjemnie mi sie go ogladalo :).

Vanja_8

ja mam mieszane uczucia w sumie, ale nie mogę powiedzieć, że film był jakąś totalną klapą, czy pomyłką, bo miał dobre momenty, dużo fajnych efektów. Bardzo mnie zastanawia właśnie Hades, czyli rola Ralpha Fiennesa, czy już nie za dużo tych czarnych charakterów grał, a że znam go doskonale jako Voldemorta to nie wiem, chyba troszkę mi już przeszkadzał. Piękna Gemma, trzeba przyznać, śmiać mi się chce, że zostały usunięte sceny z Ateną buehehhe :-) pozdrawiam!

ocenił(a) film na 4
kinoman1985

Dla mnie crap, wszystkie najlepsze sceny widziałem na zwiastunie (przez który poszedłem na ten film do kina, ech, ta magia reklamy), 3D nie zauważyłem ani razu. Do tego totalne zgwałcenie greckiej mitologii, co mnie najbardziej zabolało. Lubię bezmózgie kino akcji, ale to już było trochę za dużo.