I nie nie jestem trollem, pare rzeczy odnosnie tego 'dziela'
1. Efekty specjalne sa super
2. Film w wersji 3d jest BEZNADZIEJNY booo... ten film nie byl krecony w 3d (tak jak np avatar) nie uzyto specajlnych kamer, poporstu film Przerobiono na wersje 3d a to ogromna roznica, chcecie marnowac kase na projekcje 3d, prosze bardzo, niedosc ze jakosc obrazu jest kiepksa to jeszcze sam film rowniez
3. Film wydaje sie zrobiony w pospiechu
4. Postacie sa plytkie brak im objasnien skad sa, czasami nawet kim sa, jesli ktos zna bardzo dobrze mitologie grecka to bedzie mu latwiej reszta ma problem, chociaz mimo to film i tak tej mitologi az tak mocno sie nie trzyma.
I tak kazdy kto chce isc do kina to pojdzie, ja tylko mowie ze film jest przereklamowany i bardzo sreeedni z jedynie dobrymi efektami
P.S. jesli ktos liczy na mega superasna scene z Krakenem po zobaczeniu go pod koniec trailera to sie zawiedzie, a czemu to sie sam dowie w kinie.
Scena z krakenem to pewnie jak w Piratach z Karaibów. Raz sie zobaczy go w całości, a potem to już tylko latające macki. Zgadłem?
Jestem clekaw jak wyobrażasz sobie równorzędną walkę z istotą tych gabarytów :) W starej wersji Kraken był mniejszy a i tak potrzeba było pewnego ciekawego artefaktu by go pokonać :)
Nie zgadłeś. Nie chcę tu sypać spojlerem więc nie będę mówił jak to wyglądało. Powiem tylko że stanowczo za krótko on się na ekranie znajduje.
tak jak się spodziewałem kino "efektów" a nie treści... ale i tak się
wybiorę właśnie dla tych efektów...
Oglądałem film w wersji 3D - zdecydowanie nie powala z nóg (Avatar, czy nawet Alicja w Krainie Czarów i Christmas Carol zrobiły znacznie większe wrażenie) ale oglądnięcie Starcia Tytanów w wersji 2D (pomimo, iż film nie był zrobiony pod 3d) uważam za stratę czasu. Jeśli chodzi o fabułę filmu to jest ona dość banalna (mimo, że temat jakim jest mitologia jest rewelacyjny) i raczej dla publiczności nie przekraczającej progu 15 lat. Niektóre efekty i charakteryzacje beznadziejne (no nie powiecie chyba, że Zeus w białym, odpustowym stroju wygląda ciekawie)... :)