Gdzie ta półboskość w Perseuszu?? Wg mnie w tym filmie był normalnym człowiekiem... Chyba że chodzi o konia :P
nie każdy półbóg został obdarowany wielką siłą jak Heracles... może ten akurat otrzymał spryt i waleczność, no i miał możliwość korzystania z boskich przedmiotów którymi nie mogli władać ludzie.
Dlatego właśnie tytanów nie lubię... Bo taki na przykład Perseusz to niczym się prawie nie wyróżniał...
Dlatego sądzę, że film byłby naprawdę dobry gdyby było więcej akcji z Bogami a nie tylko Zeus i Hades... Reszta miała swoje '5 sekund'... I to dosłownie
Nie znam filmu, który nie ma wad. Nie zmienia to faktu, że film moim zdaniem może być bardzo dobry. Forum jest po to, żeby wyrażać swoje zdanie a jeśli ja co do filmu mam 2-3 uwagi nie dam od razu tylko 5 lub 6 gwiazdek.
Jeśli tak trudno Ci zrozumieć dlaczego 9 a jest moje 'gdyby' co do filmu, to pozwól, że wyjaśnię - uwielbiam mitologię grecką dlatego jeśli fabuła opierałaby się na greckich bogach dałbym 10. 9 jest za to, że mimo, iż herosów za bardzo nie lubię to film zrobili bardzo ciekawie.
Dziękuje za uwagę :)