Starcie tytanów

Clash of the Titans
2010
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 125991
4,7 24 krytyków
Starcie tytanów
powrót do forum filmu Starcie tytanów

film stworzony dla rozrywki. Nieznośnie amerykański. Wole orginał, ale to nie jest aż tak zły film jak wielu sugeruje.

ocenił(a) film na 7
calipstick

No takie filmy ocenia się pod względem rozrywkowym :) Pod tym względem jest dobry, ja dałem 7/10.Chociaż przyznam szczerze, że zastanawiałem się czy nie zmniejszyć oceny za Krakena.
No ja bardzo przepraszam cały film o nim mowa: Kraken, Kraken itd.A tu Kraken wypływa z morza,ryczy parę razy i tyle go widzieliśmy...To troche tak jak robić super samochód i włożyć na końcu do niego silnik z malucha, robić danie i użyć najmniej głównego składnika.Zabrakło im na dopracowanie motywu z tym Krakenem?No cóż, na szczęście Clash of the Titans 2 (jeśli powstanie) będzie robiony od razu w 3D.Miejmy nadzieję, że będzie dobrym rozrywkowym kinem.
Pozdrawiam :)

persching16

Ja bardzo lubię mitologię. Jestem fanem filmu zmierzch tytanów.
Jedak starcie tytanów nie było złe. Trochę naciągana historia, lecz dużo ciekawych postaci i stworów. Efekty były całkiem przyjemne sceny walki ok. Jak na kino akcji mi się podobało.

Po kiepskich komentarzach spodziewałem się czegoś takiego jak po Wilkołaku. Że będzie tragedia. Jednak film jeszcze według mnie daje radę.