PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328812}

Starcie tytanów

Clash of the Titans
2010
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 125840
4,7 32 krytyków
Starcie tytanów
powrót do forum filmu Starcie tytanów

Porażający scenariusz.

użytkownik usunięty

Dziwne że za ten film scenarzyści nie oberwali od Zeusa piorunem . Niech głąby zostawią komiksy o batmanie i lepiej poczytają Paradowskiego.

ocenił(a) film na 6

Ja tak radykalny w ocenie filmu nie jestem bo jest przyjemny dla oka jak się wyłączy myślenie:) a w dodatku pojawia się tam dwóch z moich ulubionych aktorów (choć za dużo to się tam nie nagrali). Z tego powodu nie jestem obiektywny i zawyżyłem:)

Gdybym jednak miał oceniać po samym scenariuszu to ocena byłaby niestety niziutka. Nie chodzi tylko o to, że scenarzysta mitologii na oczy pewnie nie widział a to co wiedział opowiedziała mu jego ośmioletnia córka:)
Problemem jest to, że gość nie ma pojęcia o swojej robocie. Zmiany zwykle mają na celu ulepszenie czegoś. Zaś żeby coś zmieniać trzeba mieć choć odrobinę inteligencji. W innym przypadku otrzymujemy efekt zupełnie odwrotny, finalnie zaś jak w tym przypadku. to coś czego się boję nazwać scenariuszem. W drugiej części jest zresztą podobnie.

ocenił(a) film na 3

zgadzam się. Ocena na fb stanowczo za wysoka

ocenił(a) film na 5
madamerococo

Na fejsie? ;p

Halun79

NA FEJSIE HAHAH

fakt :) z mitologia to nie ma praktycznie nic wspólnego... film jest mialki i w sam raz dla małoaltów