Starcie tytanów

Clash of the Titans
2010
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 125988
4,7 24 krytyków
Starcie tytanów
powrót do forum filmu Starcie tytanów

Spore obawy

ocenił(a) film na 4

No ja mam niestety spore obawy jeśli chodzi o ten film. Boję się, że wyjdzie coś na poziomie Transformers 2 - efekty miazga, scenariusz słabiutki. Trailer owszem robi wrażenie, ale tak samo było we wspomnianych wcześniej Transformersach. Reżyser oraz scenarzyści też nie mają na swoim koncie jakichś osiągnięć (od Leterriera widziałem tylko niezłego Człowieka Psa dość dawno). No i to 3D wciskane na siłę... Ale film na pewno zobaczę. Kto wie co z tego wyjdzie. Cameron 3 lata po słabiutkiej Pirani zrobił Terminatora :)

ocenił(a) film na 6
rAd_

Może być ciekawe z wielka przyjemnością na to pójde a jezeli wracać do Transformersów to o to w tym filmie chodziło o rozwalanke a nie np. fabułe

ocenił(a) film na 4
MrSeba

Żenujący humor, żenujące sceny, sporo błędów etc. Lepszym przykładem jednak będzie 2012. Mam jednak nadzieję, że tego nie uświadczę w Starciu Tytanów.

ocenił(a) film na 4
rAd_

No i moje obawy się potwierdziły niestety :( Fabuła trochę słaba, aktorsko dobry tylko Ralph Fiennes (Hades) i Liam Neeson (Zeus), mierny Worthington, brzydka scenografia, nijaka muzyka, efekty nic specjalnego, a świecący Zeus - tragedia. Moja ocena 5/10