Starcie tytanów

Clash of the Titans
2010
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 125988
4,7 24 krytyków
Starcie tytanów
powrót do forum filmu Starcie tytanów

Ludzie nie wybierajcie się na to gówno 3D Czegoś tak Śłabego i irytującego nie widzialem jescze nigdy !!! Myslałem z e UMre na tym filmie Obraz zaciemniony slabo widoczne literki !!! Kompletney brak efektów 3D!!! Trafiał mnie tam szlak !!! poł filmu trzeba bylo ogladac bez tych okularów bo nic nie bylo widać !!! To tak jakbnyscie sciągneli ten film z Neta W Formie KAMerki z KINA !!! Istna PORAZKA 3D !!!!!!! FILm ogolnie był spoko !!! ale klimat popsuł 3 D !! jak macie wybór filmu normalnego i w 3D To OOOOOOOOOddradzam 3D !!!! Powinni każdemu oddac kase za taki chłam !!!

ocenił(a) film na 9
rafecz

no 3d było naprawdę słabe ale film spoko dla mnie 9 :) bawiłem się świetnie

rafecz

Jeśli do kina to polecam wersję 2D, nie wiele się straci, gdyż ten film jest swietnym dowodem na to że szybkie konwersje nie wychodzą na dobre.
Co do filmu to słabiutko. Można obejrzeć, ale nic sie nie straci jak się nie obejrzy

ocenił(a) film na 5
Turkisz80

Podpisuję się pod powyższymi, nie warto iść na 3D bo po prostu absolutnie nic nawet na ułamek sekundy nie wychodzi nam z ekranu, totalna strata kasy. Sam film.. 6/10 jak dla mnie, ot tak, do obejrzenia na raz, kraken pokazany juz w zwiastunie więc nawet nie ma się czym z efektów zachwycać...

ocenił(a) film na 6
CypherR

POPIERAM!!!!!! Myślałam, że piszecie głupoty, ale wczoraj byłam...i jestem w szoku, skiepścili naprawdę nienajgorszy film. Obraz ciemny nie widać szczegółów, nie ma efektu 3D tylko efekt głębi, wszystko rozmazane, żałość...muszę to obejrzeć raz jeszcze ale juz bez "bajerów"...