Starcie tytanów

Clash of the Titans
2010
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 125988
4,7 24 krytyków
Starcie tytanów
powrót do forum filmu Starcie tytanów

Weźcie go już nie zniżajcie, na 7 z czymś zasłużył ma klimat, chyba nie oczekuje cie od kina tego typu tego samego co od np. "Buntownik z Wyboru", to ma być luźne kino.
Siedem jak nic.

Golden415

Moim zdaniem tez powinno byc prznajmniej 7.To już takie filmny (żałosne jak dla mnie ) np. Zmierzch ma 7,22.

ocenił(a) film na 2
Minastir13

Problem w tym, że ten film nie ma klimatu. Żadnych godnych zapamiętania scen, żadnych zapadających w pamięć tekstów, nawet nie jest taki widowiskowy. Pomijam już całkowite wykastrowanie mitu o Perseuszu. Co to za argument porównywać ocenę Zmierzchu z tym filmem? Starcie Tytanów to gniot i słusznie, że spada jego ocena.

ocenił(a) film na 3
Elizeusz

1. Z filmu najlepszy i najbardziej zapierajacy w piersiach jest zwiastun niestety...:/
2. Film powinien miec gorsza ocene niz 7 bo absolutnie bdb on nie jest... dodatkowo mysle ze powinno sie obnizyc ocene za zmarnowanie takiego potencjalu... widac to tylko skok na kase i nic wiecej
3. co do zmierzchu sie zgadzam... badziew 3/10... nie zaskakuje niczym, smetny, przewidywalny... ale glupie dzieci i tak dadza mu 10 bo to zmierzch... taka sama sytaucja z harrym potterem...

to tyle

ocenił(a) film na 6
paffcio1991

Stawianie Pottera i Zmierzchu na równi jak nic świadczy o tym, że najwyraźniej tego pierwszego nie widziałeś.
Zmierzch: góra 2/10 (zero fabuły).
Potter: 6/10.

Na Tytanów do kina się wybiorę, ale na 2D, z nastawieniem, że film ma być lekki, coś w stylu starego "Herkulesa".

ocenił(a) film na 3
Cesare

potter 1 byl jescze znosny ale reszta juz nie... co nast czesc to gorsza... ksiazka mi sie podobala ale filmy gora 4/10... kamien filozoficzny 5/10

użytkownik usunięty
Golden415

Postawiłem 6. Zastanawiam się nad 5. Film tragiczny nie jest ale sporo mu brakuje by nazwać go naprawdę dobrym. Klimatu nie czuć, wszystko za szybko się dzieje, żadnych ciekawych scen. Jestem fanem mitologii, a to co tu przedstawiono to z jednej strony niedosyt a z drugiej poszli w złym kierunku. Nie czuć mitologicznej atmosfery.
Jak słusznie ktoś zauważył z filmu najbardziej podobał mi się - trailer.

ocenił(a) film na 8

Golden nie martw sie ja dalem mocne 9\10 wiec napewno bedzie dobrze :D ;].Film swietny w swojej kategorij kino rozrywkowe tak wlasnie powinno wygladac !.I ten Draco swietny aktor

użytkownik usunięty
lavrenzo84

W swojej kategorii czyli jako film rozrywkowy wypada niezwykle kiepsko. Sa elementy przeciętne, a inne poniżej przeciętnych. Niczym ten film się nie wybija wg mnie.