Starcie tytanów

Clash of the Titans
2010
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 125991
4,7 24 krytyków
Starcie tytanów
powrót do forum filmu Starcie tytanów

biedna Iza Miko...

użytkownik usunięty

taka była podekcytowana w wywiadach, a jej sceny... wycięto

Film został pocięty ze względu na zbyt duże koszty konwersji do 3D (zupełnie zbędnego, jak wiemy). Sceny z Iną Miko będą dostępne na wersji Blu-Ray, niestety z tego co mi wiadomo tylko w dodatkach - wersja filmu będzie wersją kinową. Mimo to warto czekać - premiera 10 września b.r.. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
nevler

To było raczej widać, że film jest jakiś niespójny. Teraz wiem dlaczego :)
Chętnie obejrzałbym `pełną wersję`, jeśli oczywiście byłaby dłuższa o uczciwe 20-30 minut.

ocenił(a) film na 10
Muszrom

Atena i Hermes powinny być w filmie głównymi bóstwami pomagającymi Perseuszowi ;]jeżeli patrzeć by na mitologie ;]czekam na blu-ray'a ;]

kefirhero

"Atena i Hermes powinny być w filmie głównymi bóstwami pomagającymi Perseuszowi"

I tak też jest, niestety te sceny zostały wycięte :( Poczytaj sobie ten artykuł: http://www.chud.com/articles/articles/23299/1/BY-ZEUS-THE-VERSION-OF-CLASH-OF-TH E-TITANS-YOU-DIDN039T-SEE/Page1.html
opisane są tu w skrócie wycięte sceny i ogólnie jest napisane jak film powinien wyglądać, polecam

ocenił(a) film na 10
nevler

wiedziałem normalnie ;]ach na co było te 3d ;]o byt wyszła wersja reżyserska ,z tego co pisze był by to lepszy film gdyby go na siłę nie przerobili na 3d