Starcie tytanów

Clash of the Titans
2010
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 125988
4,7 24 krytyków
Starcie tytanów
powrót do forum filmu Starcie tytanów

super!

ocenił(a) film na 10

Od dawna nie ogladalem tak dobrego filmu.Akcja bardzo ciekawie rozrysowana, fabula ciagnie sie caly film.Momenty walk sa super dobracowane.Naprawde polecam ten film!

ocenił(a) film na 7
xawery1981

Dopisuję się do tego! Nie rozumiem czemu tak narzekacie na ten film. Ja bawiłem się świetnie i nie nudziłem się ani przez chwilę. A 3D wcale nie było takie złe.

marcelpol

Moi poprzednicy maja całkowitą rację ,a 3D wcale nie było takie złe jak wszyscy mówią ! Akcja była wciagająca a całość mimo że nie ma zbyt wiele wspólnego z oryginałem ma rece i nogi. I musze przyznać że ta wersja Clash of the titans bardziej mi się spodobała.Efekty specjalne ,na wysokim poziomie a jedyne co mnie denerwowało to dwie idiotki siedzące przede mną komentujace film.

ocenił(a) film na 10
xawery1981

nie wiem o co im chodzi Starcie Tytanów jest zajebistym filmem ;]

ocenił(a) film na 7
kefirhero

Nie wiem jak wy, ale ja bawiłem się równie dobrze jak na Avatarze ;p

ocenił(a) film na 10
marcelpol

to najlepszy film o mitologi jaki do tej pory powstał ;]a końcówka i słowa Zeusa ze Hades rośnie w siłę i jeszcze go zobaczymy ;]może zrobią jakaś kontynuacje ale (mit o Perseuszu nie jest taki długi )gdyby zrobili taka kontynuacje ale o innym herosie mitologi np Herkulesie (Do tej pory niemiła szczęścia do filmów)i zostawić w roli bogów tych aktorów co pojawili się w Starciu (moim zdaniem zajebiście ich dobrali Hades i Zeus no normalnie mię zachwycili )mogło by byś coś zajebistego a potem jeszcze jakąś kontynuacje z Jazonem i Argonautami mogła by powstać z tego niezła seria ;].

Wogule dużo scen z traileru nie było nawet kilka zdjęć z filmweb'u np Andromeda i Cefeusz siedzący nad łóżkiem starej Kasjopei czy Hades krzyczący na jakimś lodowcu (chyba to lodowiec ;])

A powycinali je pewnie dlatego żeby wydać jakaś wersje rozszerzoną na DVD .Tak jak to było z WŁADCA PIERŚCIENI

kefirhero

http://www.filmweb.pl/topic/1353482/Starcie+tytanów+trylogią.html