To było miłe zaskoczenie, film troche inny niż tak naprawde te wszystkie komedie romantyczne. Miło się ogląda, zdecydowanie można się po uśmiać:-) Ogólnie Bardzo Przyjemna komedia romantyczna. Warto obejrzeć,zwłaszcza w zimowy wieczorek:-)
Mi też się on strasznie podobał ;) Naprawdę wiele śmiesznych momentów. Również serdecznie polecam.
może nie jest to najwybitniejsza komedia w dziejach kina ale baaaardzo przyjemnie się ją ogląda - osobiście polecam ;)
Nie liczyłam na wiele i wiele nie dostałam, ale czasu nie zmarnowałam. Dość przyjemny film, jak człowiek chce zresetować mózg i kilka razy uśmiechnąć się pod nosem. 6/10
Hmmm.
Ja wam powiem ,że na tej komedii się nie śmiałem...Ale stała się ona dla mnie bardzo bliska...Miałem okres w swoim życiu takiej pustki, bez przyjaciela... i nieco utożsamiałem się z głównym bohaterem (czy to nie dziwne ,że komediowym?)...Eee. Na dodatek gram na basie, a jak widać on lubi slapyyyyyn nabejsaaa <lol> (śmieszny moment)...
Poza tym muzyka Rush, fajna gra komediowa aktorów, ciekawi bohaterowie i dość niecodzienny sposób na komedię...
Dlatego dałem baaaardzo wysoko 9/10...
Hmm. Może niesprawiedliwie, może za wysoko, ale w mojej hierarchii komedie lekkie, łatwe w odbiorze i przyjemne-prawie na pierwszym miejscu...:)
Polecam każdemu na szary jesienny bądź mroźny zimowy wieczór ;)