Stowarzyszenie Umarłych Poetów

Dead Poets Society
1989
7,8 326 tys. ocen
7,8 10 1 326093
7,6 60 krytyków
Stowarzyszenie Umarłych Poetów
powrót do forum filmu Stowarzyszenie Umarłych Poetów

Film bardzo ale bardzo mi się podobał !Postanowiłem go obejrzeć ponieważ przeczytałem książke która jako jedyna z nielicznych mi się spodobała jak nigdy :) Bardzo dobrze dobrana obsada.Najlepiej moim zdaniem zagrał Robin Williams(Pan Keating),Ethan Hawk(Tod) i Robert Sean Leonard (Neil) , Naprawde polecam go wszystkim a w szczególności rówieśnikom czyli 17-latkom ;]

olt07

SUP jako nieliczny film trafia rowniez do meskiej czesci publicznosci, co nie udaje sie wiekszoci filmom dla mlodziezy ;)

olt07

SUP jako nieliczny film trafia rowniez do meskiej czesci publicznosci, co nie udaje sie wiekszoci filmom dla mlodziezy ;)

użytkownik usunięty
olt07

Młodzież powinna takie filmy oglądać, a nie jakieś Amerikan paje

olt07

To NAJLEPSZY film dla młodzieży. Nosi w sobie ważne przesłąnie i pouczenie dla młodych widzów zagubionych w dzisiejszym świecie, w którym hierarichia ważności i wartości moralnych została poważnie naruszona. Mnie wiele nauczył ten film i wiele w moim sercu zostawił. Nie jestem już tą samą dziewczyną, co kiedyś.
Właściwie to nie jest on tylko dla młodzieży. Gdy obejrzałam go z mamą, to wyglądała na bardziej poruszoną ode mnie (może dlatego, że widziałam go już pare razy). Minęło parę lat, a ona ciąż wspomina "S.U.P.".