No cóż !! Film przeciętny, dobra obsada, nie ma happy endu - niestety a może stety ? Nie lubię dramatów, więc jestem na NIE !!
Niezwykle konstruktywna krytyka
Jeżeli nie lubisz dramatów to ich po prostu nie oglądaj (przypominam, że nie ma takiego obowiązku, to nie są szkolne lektury) i nie krytykuj filmu tylko dlatego, że nie lubisz gatunku - odrobinę tolerancji.
Dla ułatwienia, podaję listę gatunków i rodzajów filmu, które możesz oglądać bez obawy o brak happy endu: komedie, baśnie (z małymi wyjątkami), filmy animowene (także są wyjątki), oraz większość amerykańskich, współczesnych superprodukcji. I powinnaś bardzo uważać na filmy starsze - nawet te amerykańskie - one często mają smutne zakończenia.
hm..
No cóż Magbag!! Szkoda że tak płytko mnie oceniasz i uważasz, żę nie wiem które gatunki filmów zwykle kończą sie "happy-endem" nigdy zapewne bym tego filmu nie oglądnęła,gdyby nie był obowiązkowy. I najprawdopodobniej nigdy bym nie weszła na tą stronę gdybym nie musiała napisać z niego recenzji !! To było niezbyt "przyjemne" ale dostałam -5 i to sie liczy :) pozdrawiam Cię Magbag. :)
Jeśli uraziłam - przepraszam
Nie oceniałam Ciebie - tylko Twoją wypowiedz - więc jeśli czujesz się urażona - to przepraszam, bynajmniej nie było to moim zamiarem. W związku z tym nie będę się czepiać do tego, że jedno z słów w Twojej odpowiedzi jest nie polsku - przyjmuję założenie, że to celowy "neologizm" i ... postaram się pohamować swoją naturalną skłonność do złośliwości.
pozdrawiam i życzę kolejnych piątek