Oglądałam wywiad z Ann Brashares w dodatkach. Powiedziała, że napisze 4 i ostatnią część... Za półtora roku od czasu wywiadu, czyli od ok. kwietnia, ma już wyjść. U nas pewnie wyjdzie ok. maja 2007, bo zawsze tak długo tłumaczą. W każdym razie nie mogę się doczekać :). Pewnie będzie kontynuowany wątek Kostosa (może będzie chciał wrócić, skoro wziął rozwód?). Piszcie na temat swoich przemyśleń, co może być w 4 części.
Ja bym chiała zeby Ann rozwineła watek z Tibby i Barianem. Podbała mi się ta para pod konec 3 cz. zaczeło cos się dziać, ale niebyło do końca wyjaśnione.
tez sie zgadzam co do braiana i tibby ale chcialabym aby bylo tez cos o bridget ciekawego!! w 3 czesci zaczela znow z ericiem i jetsem ciekawa jakby to sie dalej potoczylo!
Ale przecież to było oczywiste, że musi być czwarta część. Bo w każdym tomie narratorką (na poczatku) jest któraś dziewczyna ze Stowarzyszenia. I nie było chyba Bee.
nie chyba, tylko niue było.właśnie dlatego nie mogę się doczekać... oprócz tego ze wszystkie dziewczyny są fajne, i karzdą lubię tak samo, to jednak Tibby i Bridget mają u mnie szczególne (hmm) względy. ta książka będzie opowiadana (no dobra, na początku i na końcu przez Bee, więc bardzo się cieszę... napewno zdarzy się coś szxczególnego!!! co wy na to że Bridget pojedzie razem z Ericem na obuz piłkarski, żeby znowu razem byż trenerami, i tam jakaś dziewczyna uwiedzie Erica (tak jak bee go uwiodła w 1 części?) a co sądzicie o tym że Lena (najprawdopodobniej) będzie z Paulem?... mi tak średnio pasują, ale może być, Paul ma podobny (przynajmniej trochę) charakter do Leny.......
a Carmen z Winem??
och same zagadki:)
ta książka jest urocza:)