PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114292}

Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów

The Sisterhood of the Traveling Pants
2005
6,6 52 tys. ocen
6,6 10 1 51523
5,8 6 krytyków
Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów
powrót do forum filmu Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów

Bardzo dobry film...

użytkownik usunięty

Powiem że pooglądałem ten film czysto z nudów... Jak obejrzałem 15 pierwszych minut, pomyślałem że będe miał szczęśliwy dzień i zobacze najbardziej denny film w całej mojej karierze... Jednak kryzys prztrwałem, otworzyłem kolejnego browara i zacząłem oglądać dalej... I musze teraz powiedzieć, że obejrzałem kawał dobrego kina. Sam motyw z dżinsami jest delikatnie mówiąc kiczowaty, jednak przymykając oko na taki detal film wręcz zapiera dech w piersiach...

Bardzo ciekawie nakręcony film (Powiedziałbym w stylu Tarantino...) Cztery oddzielne historie wzajemnie się uzupełniające i przeplatające... Bardzo ciekawa fabuła, niektóre momenty hardkorowo dramatyczne, inne przesadnie romantyczne... Niesamowite zdjęcia ( Szczególnie malownicza Grecja... Oczy automatycznie robią się jak 5zeta ) Całość świetnie zagrana, mimo że żadnej znanej obsady nie zobaczyłem w tym filmie... Całość fajnie zrobiona coś na styl dramatu/filmu dla młodzierzy/komedii romantycznej... Bardzo ciekawa kombinacja...

ocenił(a) film na 8

Film rzeczywiście bardzo dobry, ale gdzie Ty się dopatrzyłeś sylu Tarantino to ja nie wiem ;)

coś mi się wydaje że chyba za dużo piw wypiłeś podczas oglądania tego filmu. Ja nie piłam nic i uważam że to totalna katastrofa. A porównanie go z kinem Tarantino to grzech i obraza dla dobych filmów