Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów

The Sisterhood of the Traveling Pants
2005
6,6 52 tys. ocen
6,6 10 1 51548
5,8 6 krytyków
Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów
powrót do forum filmu Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów

Dziwne

ocenił(a) film na 9

Włączyłam ten film 'w chorobie', bo chciałam obejrzeć coś lekkiego, przyjemnego, nie wymagającego myślenia. A tymczasem zadziwiająco fajnym filmem się okazał. Szybko mi minął, dobrze się oglądał. No i poza tym Alexis Bledel [na którą z niewyjaśnionych powodów lubię patrzeć ;)] w greckim krajobrazie. Niiiceee ;)

ocenił(a) film na 10
trifle

To fakt, to nie tylko film lekki, łatwy i przyjemny, ale nagle z komedii robi się dramat pokazany w sposób wyciskający łzy. W każdym razie oprócz komedii film bardzo przejmujący no i godny tego, żeby się nad nim zastanowić, ewenualnie wynieść coś dla siebie. Baaaardzo polecam, u mnie oglądała go cała rodzina i wszyscy byli zachwyceni, więc to nie koniecznie film tylko dla młodzieży. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
tomys

No dokładnie ja też oglądałem go z gorączką :D,ciekawa historia ale zbyt jak na mój gust wysokie oceny,takie kino grubo młodzieżowe,oprócz dramatycznej sceny z chorobą (to jak zawsze porusza),tak to wszystko oklepane pincet(500)razy,film dobry ale nic poza tym,może moją bolączką jest to,że nie czytałem książki,biorę na to poprawkę,jednak jak film nie jest warty wyższej oceny niż 7-gwiazdeczek filmwebu :P