Jak już wspominałam we wcześniejszych komentarzach ten film był poprostu rewelacyjny. Ale według książki to była dopiero pierwsza część. Czy ktoś z was moze wie czy w przyszłości będą realizowane kolejne??? A tak wogóle to mam pytanie do tych co czytali książkę, czy eric (czyli nieby ten chłopak bridget) występuje w kolejnych częściach w książce??? Mam nadzieje że tak=) bo ten aktor jest super. Pozdro=)
Jeżeli chodzi o 1 pytanie to niewiem czy będzie 2 cz. filmu, ale jeżłi chodzi o Erika to tak występuje on w pozostałych częśćach (jak narazie tylko 3 :P)
hmmm.....wczoraj skończyłam czytać drugą część książki i nie przypominam sobie by tam było coś z udziałem Erica oprócz małej wzmianki o nim przy wspomnieniu "zeszłych wakacji"...
Słyszałam, że niedługo wyjdzie ostatnia, czwarta część książki, ale jak będzie z filmami niestety nie wiem. Mam nadzieję, że będą kręcić dalej...
Ja takze mam nadzieje ze wyjdzie kolejna czesc filmu, no moze nie byl tak dobry jak ksiazka ale przyjemnie sie go ogladalo :D