PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114292}

Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów

The Sisterhood of the Traveling Pants
2005
6,6 52 tys. ocen
6,6 10 1 51523
5,8 6 krytyków
Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów
powrót do forum filmu Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów

Jak już wspominałam we wcześniejszych komentarzach ten film był poprostu rewelacyjny. Ale według książki to była dopiero pierwsza część. Czy ktoś z was moze wie czy w przyszłości będą realizowane kolejne??? A tak wogóle to mam pytanie do tych co czytali książkę, czy eric (czyli nieby ten chłopak bridget) występuje w kolejnych częściach w książce??? Mam nadzieje że tak=) bo ten aktor jest super. Pozdro=)

ocenił(a) film na 10
AimeR

Jeżeli chodzi o 1 pytanie to niewiem czy będzie 2 cz. filmu, ale jeżłi chodzi o Erika to tak występuje on w pozostałych częśćach (jak narazie tylko 3 :P)

ocenił(a) film na 10
asia4_14

hmmm.....wczoraj skończyłam czytać drugą część książki i nie przypominam sobie by tam było coś z udziałem Erica oprócz małej wzmianki o nim przy wspomnieniu "zeszłych wakacji"...

ocenił(a) film na 10
babyish

Eric jest w 3 części normalnym bohaterem.

Lizzie_Bennett

Słyszałam, że niedługo wyjdzie ostatnia, czwarta część książki, ale jak będzie z filmami niestety nie wiem. Mam nadzieję, że będą kręcić dalej...

ocenił(a) film na 10
AimeR

Ja takze mam nadzieje ze wyjdzie kolejna czesc filmu, no moze nie byl tak dobry jak ksiazka ale przyjemnie sie go ogladalo :D

ocenił(a) film na 10
AimeR

nio Eric jako całkowity bohater występuje dopiero w 3 części:)

ocenił(a) film na 10
AimeR

taa , eric bedzie występował też w 4 części . ;DD