PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114292}

Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów

The Sisterhood of the Traveling Pants
2005
6,6 52 tys. ocen
6,6 10 1 51523
5,8 6 krytyków
Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów
powrót do forum filmu Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów

najs :)

ocenił(a) film na 8

obejrzałam, kilka łez uroniłam. niestety książki nie widziałam na oczka, ale myślę, że zobaczę niedługo (o to sie postaram:)). jesli chodzi o obsadę: nie mogę się wypowiadać w oparciu o książkę, ale wydaje mi się, że wygłąd dziewczyn pasował do chrakterów ich postaci. Film może nie porywający, ale obejrzeć warto w wolnej chwili podczas samotnego wieczorku...

kazuhiko

A skąd masz ten filmm...tzn. chciałabym go obejrzec, ale skąd go wziąć?:D A co do ksiązki którą czytałam z 10 razy(każdą część) to polecami ci naprawdę!
Co do obsady...do niektórcych mam zarzuty...najbardziej chyba Erica, ktory w książce miał przypominać latynosa o ciemnej karnacji itp. a tu jest blondynem. No i Carmen miała nie być gruba tylko mieć dużą pupę...a tu jest niestety gruba...reszta może być. Uważam, że dobrze obsadzili Tibby i Bridget! Z resztą przeczytaj książkę bo to jest najlepsze...a no i skąd masz film?:D

kazuhiko

Ksiazke przeczytaj koniecznie:D bardzo wciagajaca, na pewno bardziej dzialajaca na moja wybujała fantazje niz film. Aktorzy przyznam dobrani niezbyt trafnie. Tibby w ksiazce byla najbrzydsza z nich, a uwazam z tu byla ladniejsza od Bee i Carmen.