Substancja

The Substance
2024
6,7 102 tys. ocen
6,7 10 1 101827
8,0 79 krytyków
Substancja
powrót do forum filmu Substancja

Zachęcony ocenami tego filmu na tej stronie udałem się z partnerką do kina. Przez pierwszą godzinę film był słaby i nudny - taki na ocenę 3-4. Potem się rozkręcił i było tylko gorzej. Dawno czegoś tak słabego nie oglądałem. Gdybym był sam w kinie to w połowie filmu bym wyszedł. Jutro mieliśmy iśc na Deadpoola, ale rozważamy czy nie odpuścić, bo ten gniot zniechęcił do oglądania czegokolwiek i nie mam na myśli tego, że niektóre sceny mogą brzydzić ludzi, tylko mam na myśli to że był tak beznadziejny. Jakby można było dać 0 giwazdek, to bez zastanowienia to bym zrobił. Nie wiem skąd tak wysoka średnia

ocenił(a) film na 1
evox002

+101 totalne dno kinematografii

evox002

Sam jesteś słaby polaczek cebilaczek zawsze narzeka

ocenił(a) film na 3
Veerooz

Nie da się ukryć, że ten film to wyjątkowa nędza.

ocenił(a) film na 7
Veerooz

dokładnie - film gościa przerósł

ocenił(a) film na 1
evox002

mega rel jedna babeczka wyszła z seansu po godzinie, zazdroszczę jej

ocenił(a) film na 7
evox002

Masz rację. Lepiej pozostań przy oglądaniu Marvela:)

ocenił(a) film na 9
evox002

Gdybyś był.sam w kinie to w połowie byś wyszedl - spoko. Ale nie byłeś i wiedziałeś, że gdy wyjdziesz to się wygłupisz, bo reszta widzów pomysli, że jakiś głąb nie skumał idei filmu lub pomylił sale.

ocenił(a) film na 3
FilmWebManiak

to da się nie zrozumieć idei tego czegoś? XD

ocenił(a) film na 1
evox002

A trzeba było zabrac kobite na plecy i sp alać. Gdybym za to zapłacił to chyba bym chciał odszkodowanie bo czasem sie obejrzy cos gorszego dla zabawy ale to to brak słów

evox002

Cały czas podczas seansu miałem uczucie ”co ja k**wa pacze?” Straszliwe gówno. To chyba to postkino w rodzaju Lantimosa, na Biednych Istotach miałem podobne wrażenia

ocenił(a) film na 10
lanicz

Iloraz inteligencji w takim razie chyba minus sto w takim razie masz

patislfc

Ty się za to popisałeś ilorazem budując to "zdanie"! Hahaha

ocenił(a) film na 3
evox002

A ja właśnie mam wrażenie, że film do pewnego czasu był nienajgorszy, fajna estetyka, ciekawe kadry, niezła gra aktorska no i nawet pewne obrzydlistwa zaakceptowałem bo ostrzegano. Ale bliżej końca w pewnym momencie to tak jakby mój mały synek wziął scenariusz i napisał "dużo krwi, kupy, potwór i flaki" i się dużo śmiał a oni mówią, że to arcydzieło LOL

ocenił(a) film na 4
Addi_Mb

podzielam w pełni. Miks "Ze śmiercią jej do twarzy" (w wersji hard), z dodatkiem "Muchy" i "Carrie" (końcówka) plus "Lśnienie" (końcówka). Tyle, ze wymienione filmy były świetne, a ten ujdzie (do 3/4 filmu było dobrze, potem brnąłem myśląc - co to do ch... ma być?!)

ocenił(a) film na 1
evox002

Absolutnie się zgadzam i również żałuję braku zera, a nawet opcji minusowych (bo to "coś" to zdecydowanie mniej niż zero).