Substancja

The Substance
2024
6,7 102 tys. ocen
6,7 10 1 101911
8,0 79 krytyków
Substancja
powrót do forum filmu Substancja

Dystrybucja

ocenił(a) film na 9

Wiadomo, czy pojawi się u nas w kinach lub kiedy na vod?

ocenił(a) film na 7
dliz1234

Przeszukałem cały Internet i nigdzie póki co żadnych info o dystrybucji w Polsce ale oby to tylko była kwestia czasu.

dliz1234

Film zrobił furorę w Cannes wiec Polska dystrybucja to zapewne kwestia czasu ale możliwe ze trzeba będzie trochę poczekać.

BMovieManiac

dzwine ze moore miała czas na zdjęcia myslalam ze jest zbyt zajeta podcieraniem nosa swojemy ex mezowi

ocenił(a) film na 9
Malgorzata_Napiorkowski

Gratuluję empatii, myślę, że spora część psychopatów ma większą, brawo

Malgorzata_Napiorkowski

tak, to bardzo głęboka myśl co napisałaś, ile masz lat? 15?

ocenił(a) film na 8
Malgorzata_Napiorkowski

Módl się aby ktoś chciał w razie czego tobie nos wytrzeć. Ludzka kreaturo.

dliz1234

Pewnie Gutek Film go przejmie ;-)

ocenił(a) film na 10
dliz1234

Jako polski dystrybutor jest już wpisany Monolith Films

Specialek

Dokładnie, polska premiera pewnie jeszcze w tym roku.

ocenił(a) film na 9
dliz1234

27 września wlatuje do polskich kin

ocenił(a) film na 8
in_inertia

Wg tego co jest napisane na stronie filmu to 20 września 2024 (Polska premiera kinowa) .

ocenił(a) film na 8
dliz1234

19 maja 2024 (Światowa) 20 września 2024 (Polska premiera kinowa) - nigdy nie zrozumiem jaki sens ma tak duża różnica w terminach premier.

ocenił(a) film na 9
Flinston1987

A jakikolwiek film walczący o złotą palmę miał premierę wcześniej niż po 3 miesiącach? Na samym festiwalu przecież dystrybutorzy wykupują prawa do rozpowszechniania w kinach, stąd ta różnica w datach

ocenił(a) film na 1
pnkkworker

Polskie kina zanim wykupią licencję chcą nabrać pewności, że wydatek się opłaci. Po covidzie kina nabardziej oberwały stąd dzisiaj taka ostrożność w zakupowaniu licencji.

ocenił(a) film na 8
dliz1234

Dziś obejrzałem w Cinema City. Dali dwa seanse w sobotę i w niedzielę o 18:45.

Major_Lazer

jak oceniasz warto?

ocenił(a) film na 9
Jan_Kowalski_73

Wgniata w fotel. Nie samym tematem który jest oczywisty, ale dawno nie widziałam nawet nic zbliżonego o krok do produkcji mistrza Cronenberga. Ale właśnie - to jest horror, który jest kierowany do bardzo specyficznego widza i fana konkretnych gatunków horroru.