Substancja

The Substance
2024
6,7 102 tys. ocen
6,7 10 1 101827
8,0 79 krytyków
Substancja
powrót do forum filmu Substancja

To jeden z najgorszych filmów jakie widziałem. Absurdalny, kuriozalny i przeładowany bezsensowną obrzydliwością. Skąd tak wysokie oceny?! I błagam, nie wmawiajcie mi, że gooofno jest złotem. Po seansie widać było konsternację wśród widzów, niedowierzanie i głosy typu "coś Ty wybrała". Na sali około 15 osób z czego jedna para wyszła w połowie projekcji. Statystycznie nie podobał się nikomu, a ja nie wierzę, że akurat na takich widzów trafiliśmy. Gniot do kwadratu i strata czasu (140 minut)!

ocenił(a) film na 7
Saymin

Zastanawiam się, czy osoby, które wychodzą z sali, mają wcześniej świadomość, na co idą.

ocenił(a) film na 3
Tylko_w_szpilkach

Chyba nie, bo ja nie oczekiwałam aż takiego gniota. Myślałam że Demi jest szanującą się aktorką. Błąd

ocenił(a) film na 9
Saymin

Śmiało : „,Przejdź do Ustawień użytkownika i wybierz zakładkę Konta. Kliknij przycisk Usuń konto i potwierdź swoją decyzję za pomocą linku wysłanego na Twój adres mailowy. Na potwierdzenie rezygnacji masz 15 minut.”

Sarin

Nie zesraj sie w pończochy

ocenił(a) film na 4
Sarin

ty chyba juz tak robiles nie raz

Saymin

niektórzy udają mądrzejszych niż są jak ten komentujący pod nazwą (sarin) a tak wysoka ocena jest aby ktoś poszedł do kina bo kto by poszedł jak by było 5,2

Saymin

Widziałeś 190, więc co ty pier..lisz.

ocenił(a) film na 3
Saymin

Dokładnie. Zgadzam się w 100% choć dotrwalam do końca tego gówna ale to strata czasu