PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10051631}

Substancja

The Substance
2024
6,8 86 tys. ocen
6,8 10 1 85914
8,1 84 krytyków
Substancja
powrót do forum filmu Substancja

Po prostu nie

ocenił(a) film na 1

Pewnie większość napisze, ze się nie znam, ale to jest gowno zawinięte w złoty papierek. Dosłownie jak bym oglądała film nakręcony przez dzieciaka, który powielił sceny z kultowych horrorów. Uważam, ze ktoś mnie oszukał na kilkadziesiąt złotych i zmarnował mi 2,5 godziny z życia

ocenił(a) film na 6
delishya

Ano wypada sie niezgodzić. Spróbuj założyć, że nie idioci to robili, moze przegieli ale jest w tym jakaś spojnosci.
A wtedy bedą pytania:
- jaki bylby sens przyjecoa substancji gdyby nie dzieliły świadomosci. 
- dlaczego obie laski tak sie nienawidzą, mimo że wapóldzielą doświadczenie.
I wtedy masz opowieść o silnym narkotyku(tu młodość)  i brutalnym czasie życia w trzeźwości (starość) rownowaga jest nie do utrzymania. 
Fakt zrobienie z tego takiego miecha mnie sie też nie podoba, ale ma swoich wielbicieli. Niemniej film sie broni.

ocenił(a) film na 2
T_W

To jest coś na zasadzie pytania na języku polskim „ co autor miał na myśli?” . Szczera odpowiedź powinna być „co chciał to miał”. Pani film się podobał. Super. Innym nie musi. Jak mnie. Żadne to arcydzieło. Nuda. 

ocenił(a) film na 1
delishya

Dokładnie, film do kitu na maksa, groteskę też trzeba umić jak to powiadają XD

ocenił(a) film na 10
ohpeggysue

Skończ już srać, miejże szacunek dla ludzi sprzątajacych

ocenił(a) film na 1
gawel72

Aaaa sry myślałam ze zarywasz eh okrutne życie, jakby chociaż skończyli produkować taki badziew jak substancja. No nic. Wracam do dojenia krów.

ocenił(a) film na 10
ohpeggysue

Ach... powrót do szlachetnego rzemiosła! W końcu nic tak nie koi duszy, jak rytmiczne melodie płynącego mleka i spokój poranka na pastwisku. Cóż, trzeba przyznać, że królestwo krów to jedyna prawdziwa arystokracja — a Ty dzierżysz tam berło!

ocenił(a) film na 2
delishya

Zgadzam się. Słabiutki. Zmarnowany czas.

ocenił(a) film na 10
slawomir_kalita

Film jest dobry, tylko ty masz wielki kij w dupie.

ocenił(a) film na 3
gawel72

czyli fani tego gniotu naprawdę mają wielki kij w dupie jak ktoś postanowi skrytykować ich "arcydzieło"

ocenił(a) film na 9
delishya

Zabawne, Jeden z najlepszych Filmów tego roku, ale kilku oszołomów i oszołomek jak zwykle musie srać żarem i głosić wszem i wobec, że znają się na kinematografii lepiej, niż większość.