Substancja

The Substance
2024
6,7 102 tys. ocen
6,7 10 1 101911
8,0 79 krytyków
Substancja
powrót do forum filmu Substancja

Krytycy się obsr*wali z wrażenia, obsypano to nagrodami, a wyszła pretensjonalna nieoglądalna kupa a i sama Ducournau wielkiej kariery nie zrobiła, ale obym się mylił, bo dobrego kina nigdy za wiele

marckoza

prorok z Bożej łaski

ocenił(a) film na 10
yag12

co nie? Wielkiej kariery nie zrobiła....no tak nagroda w Cannes w tym roku to pewnie pikuś dla takiego tytana jak OP :D

sati1989

uspokój się

ocenił(a) film na 10
yag12

Myślałam, że odpisuje komuś normalnemu ale nie, typowy użytkownik Filmweb płci "męskiej".

sati1989

nie odpisuj mi, już mnie znudziłaś

sati1989

męskiej, bez cudzysłowu

ocenił(a) film na 7
marckoza

No Titane nie powinien wygrać Palmy,liczę,że ten będzie lepszy.

ocenił(a) film na 6
marckoza

bardzo trafna prognoza, Titane tylko przez moment bawił i intrygował, a potem szybko zmęczył i znudził, tutaj prawdopodobnie będzie tym samym schematem, no ale gwiazdy więc komercyjny sukces, patrz "Biedne istoty" - to samo

ocenił(a) film na 10
marckoza

Że też redakcji nie wstyd za to jaki poziom komentujący prezentują.. to ma być poważny portal? Wstyd i nienawiść do kobiet na każdym forum takich filmów.

sati1989

Gdziez ty tu widzisz nienawiść do kobiet?

ocenił(a) film na 3
marckoza

Nie martw się nie ma żadnych logczinych argumentów, więc jej zdanie się nie liczy. Ale masz rację w czasach gdy recenzje są kupione i zawsze wychwalane, teraz sami musimy oceniać filmy i mówić co dobre, bo ludzie którym się za to płaci są opłaceni i muszą mówić dobrze

ocenił(a) film na 10
marckoza

wierz mi, to jest o wiele, wiele lepsze od pretensjonalnej "Titane"

m_piszczatowski

No jest :), właśnie wyszedłem z kina

ocenił(a) film na 10
marckoza

no to bylismy na tym samym seansie :D

marckoza

A a co więcej razy ci stawał?

ocenił(a) film na 3
marckoza