PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10051631}

Substancja

The Substance
2024
6,8 85 tys. ocen
6,8 10 1 84668
8,1 84 krytyków
Substancja
powrót do forum filmu Substancja

Krytycy się obsr*wali z wrażenia, obsypano to nagrodami, a wyszła pretensjonalna nieoglądalna kupa a i sama Ducournau wielkiej kariery nie zrobiła, ale obym się mylił, bo dobrego kina nigdy za wiele

ocenił(a) film na 5
marckoza

prorok z Bożej łaski

ocenił(a) film na 10
yag12

co nie? Wielkiej kariery nie zrobiła....no tak nagroda w Cannes w tym roku to pewnie pikuś dla takiego tytana jak OP :D

ocenił(a) film na 5
sati1989

uspokój się

ocenił(a) film na 10
yag12

Myślałam, że odpisuje komuś normalnemu ale nie, typowy użytkownik Filmweb płci "męskiej".

ocenił(a) film na 5
sati1989

nie odpisuj mi, już mnie znudziłaś

ocenił(a) film na 5
sati1989

męskiej, bez cudzysłowu

ocenił(a) film na 7
marckoza

No Titane nie powinien wygrać Palmy,liczę,że ten będzie lepszy.

ocenił(a) film na 6
marckoza

bardzo trafna prognoza, Titane tylko przez moment bawił i intrygował, a potem szybko zmęczył i znudził, tutaj prawdopodobnie będzie tym samym schematem, no ale gwiazdy więc komercyjny sukces, patrz "Biedne istoty" - to samo

ocenił(a) film na 10
marckoza

Że też redakcji nie wstyd za to jaki poziom komentujący prezentują.. to ma być poważny portal? Wstyd i nienawiść do kobiet na każdym forum takich filmów.

sati1989

Gdziez ty tu widzisz nienawiść do kobiet?

ocenił(a) film na 3
marckoza

Nie martw się nie ma żadnych logczinych argumentów, więc jej zdanie się nie liczy. Ale masz rację w czasach gdy recenzje są kupione i zawsze wychwalane, teraz sami musimy oceniać filmy i mówić co dobre, bo ludzie którym się za to płaci są opłaceni i muszą mówić dobrze

ocenił(a) film na 10
marckoza

wierz mi, to jest o wiele, wiele lepsze od pretensjonalnej "Titane"

m_piszczatowski

No jest :), właśnie wyszedłem z kina

ocenił(a) film na 10
marckoza

no to bylismy na tym samym seansie :D

marckoza

A a co więcej razy ci stawał?

ocenił(a) film na 3
marckoza