Takich filmów było już kilkadziesiąt. Z serii o superbohaterah jest zdecydowanie poniżej przeciętnej. Lex Luthor jest lepszy od Supermana pod każdym względem włączając w to aktorski. Główny temat muzyczny żywem wzięty ze Star Wars. Błeeee.
ahhaha ale mnie rozbawiłeś, "główny motyw muzyczny żywcem wzięty ze S.W.", ahahah no coments... btw. co to jest "wzgląd aktorski"????
Tak jak pisałem już wcześniej komentarze niepochlebne toleruję ale nie toleruję postów przedszkolaków (uwaga, że ktoś ma określony wiek nie świadczy to, że potrafi pisac "dojrzałe" posty).
Zastanów sie chłopaczku dobrze nim napiszesz podobną bzdurę. :-)
"Motyw zaczarpnięty ze Star Wars" .... czyżby mi to nie wygląda na to co piszesz ---szczególnie gdy muza została na nowo skomponowana przez Johna Ottmana.
Sądząc po filmach jakim dajesz oceny ?Arcydzieło? i ?Rewelacyjny?, to skoro jestem przedszkolakiem, to Ty nie wyszedłeś ze stadium zygoty. Nie obrażaj ludzi fanatyku. Good night and good luck
Motyw ze Star Wars? Oh Bosh - wiem, że napisał muzykę ten sam autor (John Williams, zresztą muza z Indiany Jones'a teżjest podobna), że kawałki mogą być podobne (bo są), ale melomanem to ty nie jesteś...