PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138858}

Superman: Powrót

Superman Returns
2006
5,5 32 tys. ocen
5,5 10 1 31907
4,9 14 krytyków
Superman: Powrót
powrót do forum filmu Superman: Powrót

Film pewnie też taki będzie. Jak dla mnie to dostanie na rottentomatoes około 20 pozytywnych recenzji. Ciekawe jak będzie na prawdę. Zapowiada się niestety słabo. Ale mogę się mylić.

ocenił(a) film na 8
Polish

Ja uważam, że film bedzie świetny... nie dopuszczam opcji, że może się nie udać.. czuje, że Brandon nas nie zawiedzie :-)

MackKL

Ja myślałem, że "Kod da Vinci" będzie świetny, a był tylko dobrym kryminałem. Jakoś nie lubię Supermana. Podobał mi się tylko o nim serial z Teri Hatcher i Deanem Cainem.

Polish

....wg mmnie najlepszy jest zwaistun nr3 i po nim moge wnioskowac ,ze Kevin Spacey bedzie genialnym Lex'em moze nawet przycmic samego herosa. Film jako całosci sie okaze... natomiast napewno bedzie to kinowa uczta wizualna :)

ocenił(a) film na 8
dark_knight_2

A ja właśnie po ostatnim trailerze jakoś zraziłem się do tego aktora. Jego słowa kryyyyptonite, oraz you are not seen big...., pokazują, że robią z niego idiotę.. brakuje mu tej mroczności jaką posiada Rosenbaum ze Smallville ale czekam na film... jak narazie zawiodłem się na postaci Lexa.

MackKL

właśnie to "kryyyyptonite" jest mistrz!! :P ..jego zachowanie może nie jest jakieś mroczne i jak dla mnie nie musi lecz bardzo przypomina mi takiego swoistego wrecz wzorcowego świra w czystej postaci..takiego Jokera z Batmana ,który z uśmiechem na ustach unicestwia i dązy do władzy...

ocenił(a) film na 9
dark_knight_2

w Hollywood często mówi się, że im zwiastun gorszy, tym film lepszy...Jednak mimo wszystko nie zawsze się to sprawdza =]