PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138858}

Superman: Powrót

Superman Returns
2006
5,5 32 tys. ocen
5,5 10 1 31904
4,9 14 krytyków
Superman: Powrót
powrót do forum filmu Superman: Powrót

Uważam że odtwórcą głównej roli powinien być Tom Welling tz osoba która bardzo dobrze odtwarzała role Clarka Kenta w "Tajemnice Smollvile" niemam pewności czy kojarzycie ten serial ale u nas poszły tylko dwa sezony. Właściwie wolałbym zobaczyć Toma ponieważ pozytywnie "utarł" mi sie w pamięci ale nikt nie liczy sie z zdaniem fanów jeżeli sie do takowych zaliczam, poprostu lubię ten serial i już a tu takiego chłystka, no ale co zrobić ;)

ocenił(a) film na 4
wladcapierscieni21

Tom Welling idealnie pasuje do roli Supermana! "Smallville" to mój ulubiony serial. Oczywiście Polecam. Ale tak czy inaczej ten film zapowiada się świetnie! POZDRO!!!

ocenił(a) film na 5
wladcapierscieni21

Zgadzam sie z Toba w 100% ze Tom powinien odgrywac glowna role :)

ocenił(a) film na 10
wladcapierscieni21

przykro mi ale nie zgadzam sie z wami calkowicie. Uwarzam ze Brandon Routch idealnie nadaje sie do roli nowego supermana to bedzie nowy supergwiazdor

ocenił(a) film na 6
angelus17

No nie wiem. Patrząc po trailerach, w roli Clarka Kenta, jako dziennikarz wychodzi trochę dziwnie. A może niech Michael O'Hearn zagra Supermana?

ocenił(a) film na 4
angelus17

i ja tez sie z wami zupelnie nie zgodze
a to przede wszystkim dlatego ze wątpliwą przyjemnością byłoby ogladanie Toma ktory jest jednym z moich ulubionych aktorów w obcisłych gatkach supermana.
wyglądałby śmiesznie delikatnie mówiąc.
wole patrzec jak jakis inny aktor robi z siebie pajaca i skacze w niebiesko-czerwonych leginsach ratując świat. Tom tylko by sie osmieszyl gdyby wystapilby w tym filmie.

tylko nie pomyslcie ze najezdzam na aktora ktory zgodzil sie przyjac role supermana bo to nie tak. a niech tam sobie robi co chce, malo mnie to interesuje byle tylko Tom nie okazał sie taką osobą ktora lubi obcisłe ciuszki :D

i to tyle.
moim zdaniem Tom nie pasowałby do tej roli w ogole chociaz rzeczywiscie znakomicie gra Clarka Kenta w "Tajemnicach..." ale to chyba calkiem inna bajka...

:)

ocenił(a) film na 8
Fluorescent

Brandon - Superman

Tom - Clark w Smallvillle

Nie uwzględniam innych opcji :-)

ocenił(a) film na 10
wladcapierscieni21

zgadzam sie co do osoby Toma Wellinga gdyż on by po prostu pasował najlepiej . Tysiące fanów jakich ma serial Smallville z pewnoscią by sie ucieszyło a aktor przyciągnął by rzesze do kin

ocenił(a) film na 10
wladcapierscieni21

Tak jak sugeruje tytuł filmu, jest to powrót S-ki, a więc Tom nie może zagrać bo po prostu jest za młody, a Supcio przecież wraca po iluś tam latach.

LuQ_2

Co ty gadasz przeciez Brandon Routh jest o 2 lata mlodszy od Toma:)a pozatym nie wyobrazam sobie go tych smiesznych czerwonych majtach