MOGĘ SMIALO NAPISAC ZE TO NAJLEPSZY FILM JAKI W ZYCIU WIDZIALEM a jest tego sporo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wart byl wydanej kasy duzo scen i jakie to love story?? !! moze i ejst watek milosny alle odegrany genialnie jest pare smutnych scen... ale juz nie ebde Wam psul zabawy powiem tyle: WARTO IŚĆ i nie przejmowac sie tymi.... ludzmi ktorzy ogladali kinowke i nic nie widzieli sa sceny gdzie nerwy siegaja zenitu i te bardzo smutne ze chce sie plakac warto bylo czekac i chyba nawet wybiore sie raz jeszcze bo to genialny film i zasluguje w 100% na ocene 10 !!!!!!!!!!!!!!!
emm. on tak na powaznie? znaczy nie widzialem jeszcze supermana, ale wydaje mi sie ze troche przesadziles :P
Nie przesadził, przesadzili ci co tak surowo ocenili, ja nie wiem, przecież ten film zasłużył na minimum 9!!!!!!
Modzelek !!!!1 tak 3mac :) nic nie przesasidzilem molgbym napisac wiele argumentow ale nie chce poprostu pisac sopilerow :) ten film poprostu TRZEBA zoabczyc:) moge chyba w sumie napisac ze scena z samolotem, napewno wszyscy o niej wiedza to caly drzalem i bylem bliski zawalu :) ale co tam :D:D jest tez kilka naprawde smutnych scen... ale naprawde ten film tzreba zobaczyc. czekam na 2 czesc :D
jak najbardziej powaznie i nie przesadzil. to jest najlepsza adaptacja komiksu w historii, bedaca rownoczesnie filmem bardzo prawdziwym i bliskim czlowiekowi nie majacemu za wiele wspolnego z Supermanem.