PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138858}

Superman: Powrót

Superman Returns
2006
5,5 32 tys. ocen
5,5 10 1 31907
4,9 14 krytyków
Superman: Powrót
powrót do forum filmu Superman: Powrót

GENIALNY !!!!!!!

ocenił(a) film na 10

MOGĘ SMIALO NAPISAC ZE TO NAJLEPSZY FILM JAKI W ZYCIU WIDZIALEM a jest tego sporo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wart byl wydanej kasy duzo scen i jakie to love story?? !! moze i ejst watek milosny alle odegrany genialnie jest pare smutnych scen... ale juz nie ebde Wam psul zabawy powiem tyle: WARTO IŚĆ i nie przejmowac sie tymi.... ludzmi ktorzy ogladali kinowke i nic nie widzieli sa sceny gdzie nerwy siegaja zenitu i te bardzo smutne ze chce sie plakac warto bylo czekac i chyba nawet wybiore sie raz jeszcze bo to genialny film i zasluguje w 100% na ocene 10 !!!!!!!!!!!!!!!

ALUNO

emm. on tak na powaznie? znaczy nie widzialem jeszcze supermana, ale wydaje mi sie ze troche przesadziles :P

ocenił(a) film na 10
inigram

Nie przesadził, przesadzili ci co tak surowo ocenili, ja nie wiem, przecież ten film zasłużył na minimum 9!!!!!!

ocenił(a) film na 10
modzelek19

Modzelek !!!!1 tak 3mac :) nic nie przesasidzilem molgbym napisac wiele argumentow ale nie chce poprostu pisac sopilerow :) ten film poprostu TRZEBA zoabczyc:) moge chyba w sumie napisac ze scena z samolotem, napewno wszyscy o niej wiedza to caly drzalem i bylem bliski zawalu :) ale co tam :D:D jest tez kilka naprawde smutnych scen... ale naprawde ten film tzreba zobaczyc. czekam na 2 czesc :D

użytkownik usunięty
inigram

jak najbardziej powaznie i nie przesadzil. to jest najlepsza adaptacja komiksu w historii, bedaca rownoczesnie filmem bardzo prawdziwym i bliskim czlowiekowi nie majacemu za wiele wspolnego z Supermanem.

ALUNO

FILM jest rewelacyjny- ciesze sie, ze wytrzymalem i olałem "kinówke" na kompie

ALUNO

FILM jest rewelacyjny- ciesze sie, ze wytrzymalem i olałem "kinówke" na kompie