PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138858}

Superman: Powrót

Superman Returns
2006
5,5 32 tys. ocen
5,5 10 1 31907
4,9 14 krytyków
Superman: Powrót
powrót do forum filmu Superman: Powrót

READ THIS PLEASE

ocenił(a) film na 10

A ja myslalem ze amerykanska mlodziez schodzi na psy...
ale jak czytam pseudointeligentne posty, niektorych tutaj to nie mam zludzen, ze moralny i kulturalny upadek zachodniej cywilizacji wlasnie dotarl nad Wisłę.

kieruje te slowa do dzieci i doroslych, ktore swoimi postami przyniosly wstyd sobie i temu serwisowi (wiekszosc zainteresowanych nie zczai, ze to o nich pisze)
polowa z was chciala by zobaczyc film w stylu Power Rangers, druga polowa wolala by pseudo-bohaterow bez kszty dobra z ciagla nawalanka. wszyscy jestescie zbyt ograniczeni by obejrzec ten film i znalezc w nim chocby najmniejsze plusy.

pozdrawiam tych, ktorzy krytykuja z glowa i z argumentami. pozdrawiam fanow Supermana i tych, ktorym film sie podobal.
wszystkim ograniczonym dzieciakom zalecam zmiane otoczenia, odejscie na chwile od komputerow i przykladanie sie do nauki - moze kiedys cos z was bedzie.

dyskusja z wami i odpowiadanie na kretynskie argumenty byla by syzyfową pracą, kazdego, kto zobaczyl w tym filmie to, co zobaczyl by kazdy dojrzaly emocjonalnie i kulturalnie czlowiek.

ocenił(a) film na 8
djPanek

Po co skopiowałeś wypowiedz Widgeta? (szok)

http://www.filmweb.pl/topic/482236/a+ja+myslalem+ze+amerykanska+mlodziez+schodzi +na+psy+++.html [www.filmweb.pl/topic/48...]

ocenił(a) film na 10
MackKL

Cicho cicho :D On tak specjalnie ;) Sprawdza czujność ludzi z forum ;);)

ocenił(a) film na 4
MackKL

djPanek czy Ty wiesz że na tym poście, który skopiowałeś ciążą prawa autorskie i teraz zostaniesz oskarżony o kopiowanie cudzego mienia!?!?!? ;P [lol]

...chamsko trochę tak podczepiać się pod czyjąś wypowiedź i udawać mądrego...

ocenił(a) film na 3
djPanek

Żebyś się jeszcze pod mądrą wypowiedź podczepił...
A tu co? Interpunkcja kuleje, brak polskich znaków; żeby tak chociaż ten pouczająco-osądzający bełkot miał sens... A tu autor (nie ty wstrętny plagiatorze) jeszcze człowieka do nauki odsyła, upadek obyczajów prorokuje i pośrednio zarzuca niedojrzałość emocjonalną i brak kultury.

Rozumiem, że komuś może się film podobać i to szanuję. Nie wystarczy napisać "Superman podobał mi się bo..." ?