Ja bardziej w roli Supermana widzę Toma Wellinga z serialu Smallville, kazdy wie o czym serial opowiada wiec pisac nie trzeba. Czy wy tez tak sadzicie??
sadze podobnie i z niecierpliwoscia czekam na 5 serie ktora bedzie dostepna juz we wrzesniu :D niestety ale tylko w necie...
nasza wspaniala telewizja (gl chodzi o TVN) puscila 2 serie po 2x i zaprzestala wyswietlania smallville) dzieki bogu jest net :d i dobrzy koledzy z za oceanu nagrywajacy smallville z tv :D
trzeci sezon prwadopodobnie puszczą na jesienni, po zakończeniu powtorkowej emisji II na TVN7. Oczywiscie nie nastapi to od razu po zakonczeniu
TVN narazie nie puści 3 sezonu jak widziałem w programie na nastepny tydzien:P to od wtrorku 13 września o 18.10 znów "jadą" ztym od początku czyli 1 sezonu. ale jak kolega powiedział dzieki bogu jest net i koledzy z za oceanu:]
Tez sadze ze Tom Welling bardziej pasuje.... Nawet Dean Cain bardziej pasował niż ten Brandon Routh ... :)
Tom Welling jest za mlody. Pasuje do roli "Super boya" nie "Super mana" czyli wlasnie do takiej roli jaka gra we wspomnianym serialu.
Chociaz moze powiem inaczej: za mlodo wyglada. Bo w rzeczywistosci jest 2 lata starszy od aktora ktory zagra w "Superman Returns" ;) Ale wyglada na duzo mlodszego. Taki typowy aktorzyna do filmow o nastolatkach.
Ciekawi mnie jak to będzie wyglądac po tylu latach znów Superman powraca ale jak dla mnie to ekipa ze Smallville byłaby idealna do filmu kinowego i aż żal że tak nie jest
Ja tam wolę, żeby Supermana grał jakiś inny koleś, bo idea serialu jest fajniejsza... chodzi mi o brak wszelkich dziwacznych super-strojów. Wellinga jakoś nie widzę paradującego w kolorowym kostiumiku i nie chcę oglądać. Nie wyszło by mu to na zdrowie. Dlatego dobrze, że nie zagra. Choć fajnie by go było zobaczyć w jakimś małym epizodzie, jak to jest ze Stanem Lee w filmach na podstawie komiksów Marvela :)
Myslę podobni jak wy; Tom bardzo pasuje do roli ,którą gra ,ale raczej rola Supermana to nie dla niego )pamiętacie pierwszego kinowego supermana? Uważam ,że żaden nowy kinowy film nie pobije tamtycf Supermanów) nieważne ile będzie efektów specjalnych(
No tu nie byłbym taki pewny napewno pobije część 3 oraz 4 które uważam za śmieszne normalnie:
Superman vs Superkomputer
Superman vs He- men (Nuclear man)
nie licząc multum błedów (nuclearman porywa laskę i leci z nią przez próżnię kosmiczną a ona w niej oddycha ) nie bez jaj (szok) Najlepszą częścią jest oczywiście 1 czesć Supermana potem jest 2 a 3 i 4 uważam za niewypał. Tak samo jest z Batmanem.
Toma bym niechciał oglądać w kostiumie Brandon jest do tego stworzony :-)
dajcie spokoj z Wellingiem i Smallville. serial jest taki sobie i za bardzo odbiega od komiksu. Brandon tak, Tom NIGDY
po wszystkich zwiastunach i spotach mysle ze Brandom jest idealny do tej roli :) jedyna Godna ozsoba by zastapic Ś.p Ch.Reeva naprawdę :)
Mimo że Tom i Brandon są w podobnym wieku to Toma nie widze w kostiumie Supermana ponieważ ma on taki jakby to powiedziec "zbyt dziecinny wyraz twarzy" i nie pasuje do Supermana,natomiast Brandon wygląda znacznie poważniej i ma te "rysy" twarzy.Reeve był taki sobie(może przez ten zbyt jasny strój i trochę nie ta sylwetka ale i tak lubię stare Supermany.A George Reeves to już wogule nieporozumienie(wygląda na 50 lat,budowa ciała to porażka,i peleryna wisi na nim jak przescieradło,i ta luka w niej poprostu rozwala.
Superman Returns is the best,was the best,and the best ever will be!!!!
I koniec.Thank you!