PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138858}

Superman: Powrót

Superman Returns
2006
5,5 32 tys. ocen
5,5 10 1 31907
4,9 14 krytyków
Superman: Powrót
powrót do forum filmu Superman: Powrót

Nie wiem jak ktos mogl napisac taki nudny i slaby scenariusz. Zrobili z niego melodramat, romansidlo. Nuda, nuda. I do tego jeszcze trwa 2,5 godz. Nikomu nie polecam!! Pierwszy raz w zyciu tak opisuje film, ale naprawde nie mozna nic dobrego o nim napisac.

ocenił(a) film na 8
Tomas

Cytat:

I do tego jeszcze trwa 2,5 godz.

To i tak za mało. Według mnie powinien trwać 3 godziny. Wy ludzie za bardzo przyzwyczailiście się do filmów akcji trwających im krócej tym lepiej.

ocenił(a) film na 3
MackKL

Chodzilo o to ze jak jest film nudny to moglby byc przynajmniej krótki. Jak jest super to dla moze trwac nawet 4 godz. Byle bym nie umieral z nudow jak na Supermanie.

ocenił(a) film na 8
Tomas

Nie lubię się powtarzać. Co miałem napisac napisałem w tym temacie. Ostatni mój post.

http://www.filmweb.pl/Ale,n%EAdza....,temat,Topic,id=480227 [www.filmweb.pl/Ale,n%EA...]

Cytat:

Jak jest super to dla moze trwac nawet 4 godz.

A twoim zdaniem taki super film to.....

Cytat:

Byle bym nie umieral z nudow jak na Supermanie.

Nie jesteś niewolnikiem filmu. Nie podoba ci się to wychodzisz z kina lub wyłączasz komputer. Sam zrobiłem tak w przypadku kilku filmów.

ocenił(a) film na 3
MackKL

Cytat: Nie lubię się powtarzać. Co miałem napisac napisałem w tym temacie. Ostatni mój post.

Ok, przeczytalem, ale dalej sie nie zgodze. Ogladalem xmena, spidermana, batmana i wszystkie byly ok. Natomiast ten film jest po prostu tragicznie nudny. Nawet sie nie postarali zeby to byl film akcji. Jezeli uznac ze to film o rozterkach duchowych supermana i jego duszy, to moze rzeczywiscie jest dobry. Dla mnie superman to jednak zbawca ludzkosci, ktory ma walczyc ze zlem i pomagac ludziom w jak najbardziej widowiskowy sposob, zeby bawic w kinie publicznosc. A jego rozterki mnie naprawde malo obchodza w tym momencie.

Dla mnie dlugie i dobre filmy to: Władca Pierscieni Dwie Wieże (wersja rezyserska 165 min), Zielona Mila (188 min), To (IT -193 min) itd.

Cytat: Nie podoba ci się to wychodzisz z kina lub wyłączasz komputer. Sam zrobiłem tak w przypadku kilku filmów.

Do konca mialem nadzieje ze cos jednak drgnie i poczuje dreszcz emocji. Niestety nic, cisza na morzu, poziom emocji 0, no moze -1 za to znudzenie.

ocenił(a) film na 8
Tomas

Cytat:
Ogladalem xmena, spidermana, batmana i wszystkie byly ok.

Prawda :-)

Cytat:

Natomiast ten film jest po prostu tragicznie nudny.

A oglądałeś wogóle 1 cześć Supermana z Christopherem Reeve? Podobał ci się?

ocenił(a) film na 3
MackKL

Oglądałem Supermana ale przyznam szczerze ze to było tak dawno temu ze nie pamietam za duzo. Musialbym go sobie odswiezyc, natomiast intuicja mowi mi ze musial mi sie podobac skoro na ta czesc poszedlem :)

ocenił(a) film na 3
Tomas

Mi też film sie nie podobał był nudny. A ty "Mack" w jednym z tematów napisałęś ze oglądanie filmu na kompie to nie golądanie i ze można sie wypowiadać na temat filmu po obejrzeniu go w kinie (czy jakoś tak) czyli wnioskuje ze jeszcze nie oglądałęś tego filmu bo premiera jest dopiero jutro no to skoro go nie oglądałęś to dlaczego go tak bronisz to że 1 i 2 superman'y były ok to nie znaczy ze ten tez bedzie dobry. Pozdro

ocenił(a) film na 8
adimadi2

cytat:

czyli wnioskuje ze jeszcze nie oglądałęś tego filmu bo premiera jest dopiero jutro

Dokładnie tak... jasne, że nie oglądałem. Ale z tego co się dowiedziałem na temat filmu, dzienników, wypowiedzi ten film bedzie dobry. Jestem poprostu optymistą. Jak film zobacze to walnę swoją opinie na filmwerb co naprawdę o tym myślę. Ale jeszcze musze poczekać ... już niedługo :-)

ocenił(a) film na 3
adimadi2

Ja po przeczytaniou forum filmwebu nie był bym optymista ale spoko optymiści żyją dłużej ;p

ocenił(a) film na 6
adimadi2

hehe ja jutro tzn dzisiaj wybieram sie do kina i o dziwo rowniez jestem optymista:P glownie przez efekty..Lex'a... i ocenie na imdb (prawie taka sama jak POTC2 ) sie zobaczy... ;P

ocenił(a) film na 3
adimadi2

Ja widzialem film w kinie Cinema City, bo bylem na pokazie przedpremierowym. Takze moja opinia powstała w oparciu o naprawde doskonała jakość filmu obejrzanego w klimatyzowanym kinie z napojami i popcornem. Nadal jednak bede sie upieral przy swoim. Slaby film i tyle. Moze jestem juz za stary na supermana? To byc moze powod mojej opinii..

ocenił(a) film na 8
Tomas

No to jak podobał ci się starszy Superman to widocznie najnowszy nie przypadł ci do gustu i tyle. Zdarza się.