i to ostro.Gdyby go skrócono o jakieś 40 minut może by trochę pomogło.A tak mamy jakiś chory melodramat.Kilka razy zdążyłem usnąć.Od akcji z samolotem co minutkę to coraz słabiej.Nie polecam.3/10
noooo masakra 2/10 za dobre efekty specjalne ale film tak nudny ze nie da sie na nim wysiedzieć stracone 2 godziny zycia :/
Wy jesteście straceni i zagubieni.Stracone 2 godziny z życia?Ja uważam że ziemia jest stratna bo musi dzwigać jeszcze dwóch takich kolesi jak wy.
Współczesne filmy przyzwyczaiły niektórych do 80 minutowych seansów mordobicia i napierdzielanki.... heh żałosne. Ten film powinien trwać 3 godziny!!! dwie i pół to i tak za mało takie filmy muszą być długie...im dłuzszy tym lepszy. Mam nadzieję, że taki właśnie bedzie nowy Wolvernine i Wonder Woman.
Już przyzwycziłem sie ze za wyrażenie swojej opini na filmwebie trzeba sie liczyć ze fani wyskoczą i zaczną cie wyzywać... no trudno moja opinia jest taka ze film jest straswznie nudny tobie sie podobał ok. I może przestaniecie wyzywać wszystkich któży nie uwazają ze superman powrót to genialny film?? I to ty jesteś "stracony i zagubiony" Pozdrawiam