PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138858}

Superman: Powrót

Superman Returns
2006
5,5 32 tys. ocen
5,5 10 1 31907
4,9 14 krytyków
Superman: Powrót
powrót do forum filmu Superman: Powrót

A więc tak:
Komentarze typu Superman Returns to film do dupy,napisane przez was bedą nagradzane usunięciem na dobre waszych kont na filmwebie,mało tego adres waszych komputerów zostanie automatycznie sciągnięty do bazy danych prywatnej oficjalnej strony Briana Singera,a on zadzwoni po X-Menów,oni przylecą pod wskazany adres i autor takich obraźliwych opinii w stronę filmu dostanie automatycznie taki wpie..ol,że matka go nie pozna.
Singer po zapoznaniu się ze złymi opiniami filmu zacytował dla prasy:
-Nikt nie będzie obrażał mojego arcydzieła,to jest film roku i mam w dupie tych wszystkich małolatów co chodzą do kina niewiadomo po co.
-Chyba tylko po to żeby się z laskami popieścic na tylnich rzędach,a potem po filmie wypowiadają się że (NIBY) obejrzeli, i jest do niczego.
Zdenerwowany Singer dodał jeszcze na zakończenie:
-Ale skończyło się babci sranie!!!!!!!!!!!
-Jak nakręce Superman Sequel to będziecie mnie jeszcze błagac bym zrobił z tego całą serie.

ocenił(a) film na 8
krzysiek1986_86

Rozumiem, że mogą cię wkurzac niepochlebne opinie innych ale chyba za bardzo się wczuwasz stary... Przecież nie będziemy stawiać każdego kto klnie na SR na szubienicę i wieszać.. (rolling eyes) każdy ma prawwo do własnego zdania. Z tym wyjątkiem, ze ja doczepaim się tylko wtedy, gdy ktoś pisze pierdoły daleko odbiegające od prawdy. Jeżeli komus się film nie podobał i umie to opisać w sposób dojrzały to cenie jego zdanie.

Przecież pomysl... mam wielu kolegów, którzy o supermanie mają niepochlebne opinie i co?... mam ich nienawidzieć za to, że go nie lubią lub też potraktować z baseballa?