PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138858}

Superman: Powrót

Superman Returns
2006
5,5 32 tys. ocen
5,5 10 1 31907
4,9 14 krytyków
Superman: Powrót
powrót do forum filmu Superman: Powrót

bedąc w kinie na piratach II i oglądając reklame dot. supermena która ma zachęcic a nie odpychac to juz wiem ze na niego nie pójde. Zdecydowanie lepszy serial w TV

ocenił(a) film na 10
andzia_24

Zara zara, obejżałaś reklamę i już mówisz, że serial lepszy?? Nie patrz na inne komentarze tylko idź do tego kina, obejżyj i dopiero oceń :/

ocenił(a) film na 10
andzia_24

to Twoje ocenianie jest troszke bez sensu :) a nawet bardzo :D to tak samo jak ja bym po Twojej wypowiedzi mowil ze ejstes pusta plastikowa laleczka ktora widzi tylko siebie i kosmetyki (to tylko przyklad):P wiec wpierw zobacz a potem oceniaj :)

ocenił(a) film na 8
ALUNO

Cytat:

dot. supermena która ma zachęcic a nie odpychac to juz wiem ze na niego nie pójde.

No inteligentne nie powiem (rolling eyes) - od kiedy to wzorawanie się na reklamie czy recezji jakiegoś tworu decyduje czy go obejrzymy czy nie.
Lepiej napisz, że wogóle nie interesuje cię postać Supermana i filmu nie masz zamiaru oglądać to już bedzie do przyjecia.

Cytat:

Zdecydowanie lepszy serial w TV

Jaki serial? Bo było ich trochę. Jak piszesz to już podaj nazwę bo nic nie wiemy. Pozatym nie ma większego grzechu niż porównywanie serialu do filmu LOL

ocenił(a) film na 10
MackKL

loL jasne:] włacz sobie na wpólnej czy pod różą jakos tam...mi tez sie to podoba...