bedąc w kinie na piratach II i oglądając reklame dot. supermena która ma zachęcic a nie odpychac to juz wiem ze na niego nie pójde. Zdecydowanie lepszy serial w TV
Zara zara, obejżałaś reklamę i już mówisz, że serial lepszy?? Nie patrz na inne komentarze tylko idź do tego kina, obejżyj i dopiero oceń :/
to Twoje ocenianie jest troszke bez sensu :) a nawet bardzo :D to tak samo jak ja bym po Twojej wypowiedzi mowil ze ejstes pusta plastikowa laleczka ktora widzi tylko siebie i kosmetyki (to tylko przyklad):P wiec wpierw zobacz a potem oceniaj :)
Cytat:
dot. supermena która ma zachęcic a nie odpychac to juz wiem ze na niego nie pójde.
No inteligentne nie powiem (rolling eyes) - od kiedy to wzorawanie się na reklamie czy recezji jakiegoś tworu decyduje czy go obejrzymy czy nie.
Lepiej napisz, że wogóle nie interesuje cię postać Supermana i filmu nie masz zamiaru oglądać to już bedzie do przyjecia.
Cytat:
Zdecydowanie lepszy serial w TV
Jaki serial? Bo było ich trochę. Jak piszesz to już podaj nazwę bo nic nie wiemy. Pozatym nie ma większego grzechu niż porównywanie serialu do filmu LOL