bylem na nim w kinie i gdybysmy nie robili szydery na maxa to bym przespal caly jak to zrobilem na poczatku :) demny jak cholera do tego bardzo nie fajne efekty specjalne... film zdecydowanie dla dzieci...
jak wg mnie nie wart obejrzenia !
"bylem na nim w kinie i gdybysmy nie robili szydery na maxa"
Nie nauczono Cię w domu jak się zachowywać w kinie? Czy Twoi rodzice kierowali się zgoła odmiennymi metodmi wychowawczymi. Ciekawi mnie też, czy wiesz co to "widelec" albo "łyżka". Wymiotować mi się chce czytając takie wypowiedzi "znafcufff" kina.
''najglupszy film ostatnich czasow''
''film zdecydowanie dla dzieci''
a może jeszcze nie dorosłeś do tego filmu?
Może nie chodziło w nim tylko o efekty specjalne. Pomyśl nad jego przesłaniem. Chyba, że nie widzisz w tym filmie żadnego sensu to poczekaj i dorośnij.
Pozdrawiam!
Dokładnie. A w kinie się siedzi cicho i nie komentuje go. A ludzie są zawiedzeni tym filmem tylko dlatego, że jest w nim mało efektów i oferuje on coś wiecej niż CGI.
Dokładnie. A w kinie się siedzi cicho i nie komentuje go. A ludzie są zawiedzeni tym filmem tylko dlatego, że jest w nim mało efektów i oferuje on coś wiecej niż CGI.
Och zamknijcie się już z tymi nadinterpretacjami! W tym filmie nie było ŻADNEGO przesłania! Przecież niedługo Klan będzie tylko dla wybrańców i osób rozumiejących przesłanie!
PS. Nie bronię tego buraka, bo przez takie osoby ludzie przestają chodzić do kina.
Fakt :-] Ale przesłanie film na pewno ma. Chociaż czasami "przesłanie" to tylko pretekst do ukazania eektownych walk oraz efektów specjalnych (vide "Matrix 2" i "Matrix 3"). Film nie jest głęboki filmem intelektualnym, przy którym poruszą się niezmiernie oraz rzewnie zapłaczą fani kina moralnego niepokoju. S:Powrót to przyzwoite kino rozrywkowe.
Ludzie niegatywnie oceniają film, bo przeszkadza i hasłas jaki robią tam tacy bałaganiaże :D:D:D I koncentrują się na zwracaniu uwag niż na filmie ;];];];]
Nawet nie komentujcie takich osobników pokroju Scorpiona..... przeczytałem jego opis w profilu i uznałem, że komentarz jest zbędny. :-)
By the way: Sami powiedzcie czy to jest mądry opis:
Hejka jestem Karoluch :) nie chce mi sie tu bardzo cos robic ale skoro nalegacie :D haha
to napisze jestem z Mielca mam (hmm zeby nie zmnieniac za nie dlugo) 19 lat i jestem "batem" tzn taki jaki jestem :D lubie robicz przypaly zeby bylo poprostu smieszniej :) jak np ten ze tu pisze jak idiota :)