PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138858}

Superman: Powrót

Superman Returns
2006
5,5 32 tys. ocen
5,5 10 1 31907
4,9 14 krytyków
Superman: Powrót
powrót do forum filmu Superman: Powrót

nuda!!!

ocenił(a) film na 3

boze jaki nudny film! dawno nie przysypialem w kinie. ten polecam na dzemke.

2bad

Nie wypisuj wiecej podobnych tekstow bo tylko sie osmieszasz:):)

ocenił(a) film na 3
ch4r0n

niewiem czemu sie osmieszam skoro sie na filmie wynudzilem....nic sie w nim nie dzieje...poprzednie czesci znacznie lepsze, i tyle jesli sie komus ten film podoba to ok jego sprawa...

ocenił(a) film na 8
2bad

Które cześci masz na uwadze, mówiąc "poprzednie cześci znacznie lepsze"

Bo jak przypadkiem uważasz, że 3 i 4 cześć Starego eSa jest lepsza od nowego SR to widać jak umiesz filmy oceniać (rolling eyes). Jeżeli natomiast mówisz o pierwszych 2-óch cześciach to moge ci wybaczyć :-)

ocenił(a) film na 4
MackKL

Hey Mack ale z ciebie debil...chcialem byc mily ale nie bede i znize sie do Twojego poziomu. Zrozum czlowieku ludzie przedstawiaja tu wlasne opinie i i sie nimi dziela. Wrzucasz kazdemu kto tylko napisze cos negatywnego o Superman Returns. Wg. mnie masz 11 lat i calymi godzinami napier...sz w playstation i gowno wiesz o kinie. Nikt nie napisal tu o 3 i 4 czesci supermana a ty wariujesz jak po koksie.
Obejrzyj ten film najpierw a potem go oceniaj...bo akurat tych ktorych blamujesz na forum ten film widzieli...

ocenił(a) film na 8
winozaur

Widać koleś, że musisz czytać 2 razy, żeby zrozumieć. Nie mam zamiaru wdawać się z tobą w dyskusję bo szkoda mi na to czasu. A w Play station nigdy nie grałem i nie zamierzam, bo gry mnie już nudzą, ciebie też będą jak będziesz w moim wieku.

Pozatym każdy ma swoje zdanie, tu się zgadzam dlatego własnie napisałem, że jak kolega uważa, że SR jest gorszy od 1 i 2 cześci to mu wybacze gdyż może mieć rację. Te dwie cześci Supermana to klasyk i faktycznie ktoś może mówić że były lepsze od najnowszego. Jeżeli, ktoś twierdzi jednak, że Returns jest gorszy od 3 lub 4 to już teraz mogę powiedzieć, że jest debilem - a dlaczego??--- bo nic gorszego od tych dwóch ostatnich cześci nie wyszło. A błedy i niedorzeczności w nich biją po oczach od początku. Lepszy film bym z kumplami w domu nakręcił.

ocenił(a) film na 3
MackKL

cholercia ja nie bardzo chyba sie orietuje w tych supermanach 3 i 4 to chyba nawet nie widzialem wiec mowie o 1,2. a przy okazji to slyszajem ze w indiach zrobili kedys supermana...

ocenił(a) film na 8
2bad

Na szczęście Polska telewizja zrobiła nam tą przyjemność i podarowała nam meczarnię oglądania 3 i 4 cześci. Swoją drogą czwórka jest najgorsza. Oglądałem wszystkie 4 cześci i powiem tak: 3 i 4 traktowałem jkak niedorobioną komedię.

Jeżeli ktoś chce wiedzieć z czego zrywałem boki w telewizorze to zobaczcie na to:

BŁĘDY W 4 CZEŚCI:

http://www.kryptonleague.com.pl/www/index.php?id=132,498,0,0,1,0 [www.kryptonleague.com.p...]

ocenił(a) film na 10
winozaur

WIESZ MOZE I ON GRA W PLAYSTATION ALE POWIEM CI ZE SUPERMAN RETURNS THE VIDEOGAME JEST ZAJEBISTA !!!!!!!!!!! A KLASYKIEM W SUPERMANIE I I II JEST CHRISTOPHER REEVE I JEGO GRA A TEN NOWY FILM JA OSOBISCIE ZAPAMIETAŁEM Z NIEZŁEJ FABUŁY , AKCJI I ZAJEBISTYCH EFEKTÓW !!!!!!!!!!!!!!! TEN FILM JEST COOL :) I PRZY OKAZJI MAM 17 LAT

ocenił(a) film na 3
arkadzik

ze siedemnascie to sie mozna domyslec :) niezla fabula :)))) ja ten film zapamietam, bo superman fajny loczek ma:) to tyle fajnego w tym filmie...