PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138858}

Superman: Powrót

Superman Returns
2006
5,5 32 tys. ocen
5,5 10 1 31907
4,9 14 krytyków
Superman: Powrót
powrót do forum filmu Superman: Powrót

reklama

ocenił(a) film na 9

zszokowało mnie jak dziś sobaczyłem plakat reklamujący kampanię 'Pij mleku będziesz wielki', a na niej Superman pręży swoje muskuły,a dookoła niego małe dzieci pijące mleko i jeden mały chłopczyk trzymający nad głową kulę Daily Planet... W sumie pomysł ciekawy, ale bardziej mnie interesuje ile musieli zapłacić za wykorzystanie wizerunku??

ocenił(a) film na 8
Kristofer

A mnie nie. Superman daje dobry przykład dzieciakom. :-)

ocenił(a) film na 9
MackKL

No moze i daje, ale właśnie to mnie zaskoczyło, że w Polsce wpadli na taki pomysł...Może to i dobrze. Przynajmniej film ma dodatkową reklamę i moze wiecej osób go zobaczy =]

ocenił(a) film na 10
Kristofer

maja byc spoty reklamowe pod koniec miesiaca :) z supermanem i superman + mleko :D i pewnie bedzie to tak pokazane:
Kayah- To ptak
Bogusław Linda- nie, to samolot
a jakies dziecko wykrzyczy- NIE, TO SUPERMAN !!
i jakis fragment z filmu+mleko :D

ocenił(a) film na 8
ALUNO

A Linda na to:

Nie nie nie to jakieś bzdury ... idziemy na piwo :-)

MackKL

No na Karmi chyba :D

ocenił(a) film na 5
Kristofer

Z tego co wiem to zanim uzyskali zgode na wykorzystanie w kampanii Shreka, negocjowali z Dreamworks przez kilka miesiecy, wiec zdobycie praw do Supermana tez pewnie nie bylo takie latwe. Pomysl moim zdaniem troche zenujacy.

ocenił(a) film na 10
Kristofer

Linda: Co wy ku.... wiecie o piciu mleka:-)

ocenił(a) film na 10
Pawelek

na moim przystanku tramwajowym :D to juz nawet jest plakat filmu :D:D z Superman Powrot :D niestety nie przyjzalem sie b. uwaznie bo bieglem na tramwaj :D ale milo bylo biec kolo niego :D ^^

Kristofer

Reklama zacna, ale szkoda, ze wiekszosc dzieciaków w ogóle nie zajarzy o co w filmie tak naprawdę chodzi. Po seansie przedpremierowym widownia w wieku 12-15 lat wychodziła znudzona, natomiast dorosłym było trochę żal Supermana, bo zrozumieli przesłanie filmu:)

eJay1

Były już seanse przedpremierowe?

Co do reklamy, też mnie nieco zaskoczyła... i ubawiła, ale raczej w pozytywnym sensie =)

Nariel

A były:) Wystarczy mieć kogoś znajomego pracujacego w kinie, Na 2 tygodnie przed premiera mozna zalapac sie na pokaz dla prasy, ewentualnie pokaz dla pracownikow.

eJay1

Ach, no to szkoda, że nie mam. Chyba muszę popracować nad siatką znajomych ;-)

ocenił(a) film na 7
Kristofer

Subiektywnie nie uważam tę reklamę za dobrą,wklejony superman wygląda szczególnie na spocie telewizyjnym okropnie.Swoją drogą istnieje teoria na temat,że mleko wcale nie jest takie zdrowe,nie licząc oczywiście bardzo małych dzieci,którym jest naprawdę potrzebne.Osobiście zgadzam się z tym stwierdzeniem.

sir_raven_mercutio_hifz_

e tam teoria, to juz jest stwierdzone naukowo. mleko nie rozklada sie za dobrze w organizmie czy cos takiego. nie uwazalem na tej lekcji biologii, ale wiem ze nie jest zdrowe.