PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=505255}
7,4 69  ocen
7,4 10 1 69
Superpower
powrót do forum filmu Superpower

JA P...

ocenił(a) film na 8

Emitowany wczoraj w późnych godzinach wieczornych. Nasza kochana telewizja "publiczna" puszcza naprawdę wartościowy dokument o porach gwarantujących oglądalność w porywach 5%. Ale nie ma co się narażać, trzeba być w miarę poprawnym politycznie, a i "misja" telewizji publicznej została spełniona. W każdym razie dobrze,
że materiał został w ogóle wyemitowany. Takiego nie zaznacie w TVN czy innych komercyjnych stacjach, dbających o to by biedny widz nie został poddany długotrwałemu i bolesnemu myśleniu.

ocenił(a) film na 9
oleo121

Na szczęście byłem w tych 5% i zdziwiłem się fakt, a film świetny, ciekawe za ile czasu puszczą zabawy z bronią, bo już parę ładnych lat czekam na ten film wyemitowany w jakiejkolwiek telewizji publicznej, troszkę inna tematyka, ale parę cech wspólnych jednak jest

ocenił(a) film na 8
karkens

pewnie sobie jeszcze poczekasz, film obejrzałem, dobry, niestety dla mediów nie zostawia on na nich suchej nitki, permanentny strachu u widza, kreowanie opinii publicznej zamiast przekazywania rzetelnych wiadomości, nie wydaje mi się żeby media tym dokumentem chciały strzelić sobie w stopę.

ocenił(a) film na 9
oleo121

ciekawi mnie mnie kiedy będzie film "kiedy usłyszałem strzały" , bo w Polsce ale w sumie nawet całej Europie debili jest pełno, ale jeśli lubisz podobne tematy to polecam "Słonia" Van Santa , przerażające i fabularne a fabuła dopiero przeraża tymbardziej że to jest na faktach (brak znaków interpunkyjnych był zamierzony)